Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Andrei Ivan este foarte aproape de un transfer la Steaua Bucureşti

FOTBAL: Andrei Ivan este foarte aproape de un transfer la Steaua Bucureşti 

Andrei Ivan, în albastru

Morenarul Andrei Ivan este la un pas de un transfer la Steaua Bucureşti. Surse din anturajul atacantului de la CS U Craiova susţin că finanţatorul grupării din Capitală, Gigi Becali, face toate demersurile pentru a-l achiziţiona pe jucătorul dorit de mai multe cluburi importante din Europa.

Patronul Stelei ar fi bătut palma cu oponentul său de la Craiova, Mihai Rotaru, în privinţa sumei de transfer. Steaua este decisă să ofere pentru Ivan 2.000.000 de euro şi un procent de 20% dintr-un eventual transfer sau 700.000 de euro.

„În momentul de faţă, s-au înţeles pentru acest transfer doar patronii. Important va fi ce spune şi jucătorul, care se află cu lotul României în Turcia. Rămâne de văzut dacă în cele din urmă va ajunge la Steaua”, ne-a declarat o persoana apropiată fotbalistului.

Dacă transferul se va oficializa, moreanarul va semna pe cinci ani şi va deveni cel mai scump jucător cumpărat de Steaua vreodată. Ivan este dorit în această perioadă şi de Espanyol Barcelona, formaţie antrenată de Costel Gâlcă. Tot în această iarnă, jucătorul de 19 ani a mai fost curtat de FC Barcelona, Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, Zenit Sankt Petersburg, AS Roma şi Juventus Torino.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*