Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Aninoasa şi Flacăra continuă bătălia la vârful clasamentului

FOTBAL: Aninoasa şi Flacăra continuă bătălia la vârful clasamentului 

fotbal liga 4

Situaţia din vârful clasamentului Ligii a 4-a dâmboviţene rămâne neschimbată şi după disputarea meciurilor din etapa a 30-a. FC Aninoasa continuă să rămână în postura de lider, iar Flacăra Moreni să o secondeze la trei lungimi distanţă. Cu patru etape înainte de sfârşitul sezonului, ambele echipe au reuşit să-şi asigure victorii la scor în meciurile susţinute în deplasare. La capătul unor jocuri unde nu se punea niciodată problema câştigătorului, Aninoasa a dispus de Libertatea Urziceanca cu scorul de 5-0, iar Flacăra de Comerţul Brezoaele cu 6-1.

Ca în majoritatea meciurilor din acest sezon, principalii golgeteri ai primelor două clasate din întrecerea judeţeană şi-au făcut din nou datoria. Ionuţ Maican a reuşit pentru Aninoasa un hat-trick, iar la Flacăra, Iliescu şi-a trecut în cont o „dublă”, aşa cum au mai realizat L. Plăcintă şi Negrea. De asemenea, cvintetul de cinci goluri al ultimei campioane judeţene a fost completat la Urziceanca, de Constantinov şi Călinescu.

Noi ipostaze hilare pe stadioanele din judeţ

Runda a 30-a a campionatului judeţean nu a fost lipsită nici ea de „elementele” de circ. Meciul dintre Bradul Moroieni şi CS Petreşti, a fost întrerupt de arbitru în minutul 70, la scorul de 7-1, din cauza faptului că echipa oaspete a rămas în efectiv incomplet, după ce mai mulţi jucători au ieşit de pe teren accidentaţi. La jocul dintre Unirea Cobia – Recolta Gura Şuţii (5-3), formaţia din sudul judeţului a trimis în teren o formulă de echipă alcătuită numai din juniori, în semn de protest al arbitrajului oferit de Ioana Mihălăchioiu, în urmă cu două etape, la Urziceanca. De asemenea, dispunând de o trupă destul de puternică, Petrolul Târgovişte s-a înclinat „neaşteptat” în faţa Luceafărului din Dragomireşti.

Rezultatele etapei

Voinţa Pierşinari – Atletic Fieni 2-0
Comerţul Brezoaele – Flacăra Moreni 1-6
Unirea Cobia – Recolta Gura Şuţii 5-3
Progresul Mătăsaru – PAS Pucioasa 2-0
Libertatea Urziceanca – FC Aninoasa 0-5
Bradul Moroieni – CS Petreşti 7-1 (întrerupt)
Voinţa Crevedia – Avicola Tărtăşeşti 1-3
Petrolul Târgovişte – Luceafărul Dragomireşti 1-6
Săgeata Cătunu – Avântul Produleşti 3-0

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*