Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Aninoasa şi Flacăra luptă din greu pentru trofeu

FOTBAL: Aninoasa şi Flacăra luptă din greu pentru trofeu 

FC Aninoasa

FC Aninoasa şi Flacăra Moreni continuă să ducă o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru cucerirea titlului de campioană a Ligii a 4-a. Cum ambele echipe au ieşit învingătoare în „intermediara” de astăzi, câştigătoarea trofeului se va decide, sâmbătă, în ultima etapă a campionatului. În penultima rundă a întrecerii, Aninoasa a dat recital în faţa propriilor suporteri şi s-a impus în disputa cu Comerţul Brezoaele, cu neverosimilul scor de 11-1!

În schimb, Flacăra, a tras din greu în deplasarea de la Gura Şuţii până a intrat în posesia celor trei puncte. Morenarii au rămas în lupta pentru trofeu, după ce Mihai Plăcintă a adus victoria „lupilor” (2-1), la ultima fază a meciului. La capătul succeselor de astăzi, distanţa de trei puncte dintre cele două formaţii (89-86) continuă să rămână intactă cu doar o etapă înainte de finalul sezonului.

În ultima rundă a competiţiei, Aninoasa va evolua, în deplasare, împotriva lui Atletic Fieni, iar Flacăra, acasă, în faţa lui PAS Pucioasa. Alte echipe care şi-au mai asigurat victoria, pe teren, în penultima etapă a campionatului au mai fost Petrolul Târgovişte, Luceafărul Dragomireşti, Avicola Tărtăşeşti, CS Petreşti, PAS Pucioasa şi Voinţa Crevedia.

Rezultate – etapa a 33-a

Recolta Gura Şuţii – Flacăra Moreni 1-2
Petrolul Târgovişte – Bradul Moroieni 5-3
Luceafărul Dragomireşti – Săgeata Cătunu 4-3
Avicola Tărtăşeşti – Libertatea Urziceanca 5-0
CS Petreşti – Progresul Mătăsaru 3-0
FC Aninoasa – Comerţul Brezoaele 11-1
PAS Pucioasa – Atletic Fieni 7-5
Voinţa Crevedia – Voinţa Pierşinari 3-2
Avântul Produleşti – Unirea Cobia 0-3

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*