Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Antrenorul Daniel Movila revine la Gloria Gaz Metan Finta

FOTBAL: Antrenorul Daniel Movila revine la Gloria Gaz Metan Finta 

movila

Daniel Movilă a ales să revină din nou pe banca tehnică a unei echipei de fotbal dâmboviţene. După un periplu în Oman, la Al Oruba (unde a cucerit eventul în ultimul sezon) tehnicianul ploieştean a fost convins de Nelu Radu şi Victor Ghergoiu (conducătorii clubului) să preia proaspăta divizionară D, Gloria Gaz Metan Finta. Tehnicianul de 44 ani îşi doreşte să aibă parte de un sezon reuşit cu gruparea care a apărut dintr-o fuziune.

„Vin cu gânduri de performanţă la Gloria. Îmi doresc să fac din Finta o echipă competitivă şi să practice un fotbal frumos, aşa cum făcea Corneştiul în urmă cu trei-patru ani”, ne-a precizat Movilă.

Obiectivul Gloriei în noul sezon al Ligii a 4-a va fi o clasare în primele trei locuri ale clasamentului. În primul amical al verii, cu antrenorul de 44 ani pe bancă, Gloria Gaz Metan Finta a învins PAS Pucioasa, cu scorul de 2-0, în urma reuşitelor semnate de Marian Matei şi Ghiţă Matei.

În urmă cu trei sezoane, cu Movilă antrenor, Gloria Corneşti a reuşit promovarea în Liga a 3-a, după ce a trecut într-un meci de baraj, de FC Chitila.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*