Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arătaţi încă o dată că sunteţi cei mai buni! Chindia vizează victoria cu UTA

FOTBAL: Arătaţi încă o dată că sunteţi cei mai buni! Chindia vizează victoria cu UTA 

Nicu Croitoru, antrenor Chindia Târgovişte

Chindia Târgovişte are în vizor să continue şirul victoriilor în campionat. Liderul din B2 vizează să-şi respecte blazonul şi în disputa cu UTA Arad, din deplasare, pentru a se apropia şi mai mult de Liga I. Mâine după-amiază, de la ora 17:30, dâmboviţenii îşi propun să evite orice pas greşit în vestul ţării, iar la final să se bucure de alte trei puncte preţioase, aşa cum s-au obţinut în disputele cu CS Mioveni şi Gaz Metan Mediaş.

Cu moralul ridicat, după un parcurs excelent în ultimele etape, roş-albaştrii sunt încrezători că pot răpune UTA, aşa cum a făcut-o şi cu Mediaş, etapa precedentă. Nicu Croitoru consideră că victoria reprezintă singurul rezultat care contează pentru Chindia la Arad.

„E clar că va fi un joc de o importanţă deosebită. Am avut un parcurs bun până acum şi ne dorim să-l continuăm şi de aici înainte. Din păcate, există o stare de oboseală în rândul jucătorilor, dar şi anumite probleme de lot. Sperăm să trecem peste aceste probleme şi să obţinem toate cele trei puncte. Pentru noi este o bucurie că putem juca meciuri de o asemenea factură. Păcat e că s-a ajuns să jucăm la un interval scurt astfel de jocuri. Sperăm să avem parte de o evoluţie bună, iar la final să devenim câştigători. E un joc foarte important în care nu trebuie să pierdem puncte. Este clar că trebuie să câştigăm dacă tot am ajuns aici. Pentru asta ne-am pregătit. Noi vom juca fiecare joc numai şi numai la victorie”, a transmis antrenorul principal al Chindiei înaintea jocului cu UTA.

Pentru partida de la Arad, echipa târgovişteană se confruntă cu numeroase probleme de lot. Împotriva arădenilor, Nicu Croitoru nu va putea conta deloc pe serviciile lui Popa (suspendat) şi Stoica (accidentat). De asemenea, până la ora jocului, medicii încearcă să-i recupereze pe Nisipeanu şi Ispas, jucători care acuză accidentări ceva mai uşoare. După meciul cu UTA, Chindia va evolua duminică împotriva lui FC Braşov, la Târgovişte, iar săptămâna viitoare, în deplasare, cu FCM Baia Mare, în ultima etapă a campionatului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*