Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitrul Ioana Oprescu Mihălăchioiu, lovită cu pumnii de un jucător de la Luceafărul Bolovani

FOTBAL: Arbitrul Ioana Oprescu Mihălăchioiu, lovită cu pumnii de un jucător de la Luceafărul Bolovani 

ioana oprescu mihalachioiu

Huliganismul continuă pe stadioanele din județul Dâmboviţa și la final de sezon. Arbitrii au devenit, din nou, ținte ale jucătorilor agresori. Ultimul meci în care s-au observat din plin scene violente a fost cel dintre Viitorul Gheboaia – Luceafărul Bolovani, din cadrul Ligii a 5-a, seria Onoare Sud.

Arbitrul Ioana Oprescu Mihălăchiou a fost lovită cu pumnii, în zona pieptului, de către Ionuț Neagu, jucător al formației din Bolovani, pe motiv că nu a semnalizat un ofside, în care nu exista tușier pe acea parte a terenului. Mai mult de atât, la doar câteva minute după ce a reluat jocul, “fluierașul” a primit amenințări și înjurături de la un alt jucător al Luceafărului, dar și de la delegatul acestei formații. Cum scandalul iscat a atins cote extreme, Ioana Oprescu Mihălăchioiu a fost nevoită să fluiere finalul jocului mai devreme, la scorul de 3-3.

Cu o zi înainte, Ioana a întâmpinat câteva șicane și la meciul Bradul Moroeni – Recolta Gura Șuții (1-0), ce a contat pentru penultima etapă a Ligii a 4-a. La acest joc, arbitrul a fost tras de mână și apostrofată de Sorin Moiceanu, președintele Bradului. Tot în acest an, Ioana Oprescu Mihălăchioiu a primit un pumn în față și de la George Berbece, jucător la Viitorul Șelaru.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*