Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitrii bătuți la Costești Vale și Burduca. Ce face AJF Dâmboviţa?

FOTBAL: Arbitrii bătuți la Costești Vale și Burduca. Ce face AJF Dâmboviţa? 

Sursa foto: www.click.ro

Scandalul a pus în totalitate stăpânire pe fotbalul mic dâmbovițean. Etapă de etapă s-a ajuns ca arbitrii să fie loviți de huligani fără frică. “Fluierașul” Ion Ciulu a suferit în ultimul week-end o bătaie soră cu moartea la meciul dintre Corona Costești Vale – Publirex Ciocănești, programat în etapa a 10-a, din Promoție Sud. Arbitrul a fost nevoit să fluiere sfârșitul jocului în minutul 71, la scorul de 4-1 pentru oaspeți, după ce mai mulți jucători de la Corona l-au lovit cu pumnii și picioarele. În momentul când Ciulu a arătat cartonaș roșu unui jucător de la Costești Vale, pentru înjurături, violența a fost fără limite, iar “fluierașul” a fost snopit în bătaie de mai mulți fotbaliști ai formației gazdă. Corona este o echipă recidivistă cu privire la astfel de cazuri.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, un alt arbitru care a încasat-o a fost Sebastian Barbu. Tușierul a fost lovit cu palmele de câțiva spectatori prezenți la meciul dintre Viitorul Burduca – Petrolul Răscăieți, din Onoare Vest. După noi scandaluri, în care arbitrii au avut din nou de suferit, rămâne de văzut ce decizii va lua Comisia de Competiții și Disciplină din cadrul AJF Dâmbovița în aceste cazuri. Cu siguranță, dacă hotărârile luate nu vor fi unele dure, astfel de evenimente vor fi la ordinea zile pe terenurile din județ.

Ionuț Parghel

Răspuns la FOTBAL: Arbitrii bătuți la Costești Vale și Burduca. Ce face AJF Dâmboviţa?

  1. Andrei

    La meciul dintre Corona Costesti din Vale si Publirex Ciocanesti 2 oaspeti au venit cu arbitri platiti pentru ca nu puteau castiga. Domnul arbitru a fost batut pe merit a dat un penalti care a tras un jucator de la oaspeti in mana unu jucator de la Corona Costesti hetul a fost de la un metru chiar mai putin in regulament scrie ca nici odata nu se da penalti dintr-un metru pentru hent. Si la scorul de 2-1 pentru oaspeti arbitrul a refguzat un penalti clar echipei gazde. Si sa nu spun ca domnul care a venit cu arbitru a avut nepotul care juca la Ciocanesti.

     

Adaugă un Comentariu

*