Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 28, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitrii, bătuți la meciul dintre Lungulețu şi Mărcești!

FOTBAL: Arbitrii, bătuți la meciul dintre Lungulețu şi Mărcești! 

bataie-arbitru

Terenul de fotbal din Lungulețu s-a transformat, duminică, într-un adevărat ring de box. La meciul dintre echipa din localitate, Fulgerul, și Olimpia Mărcești, arbitrii și portarul formației adverse au fost loviți fără milă de jucătorii și suporterii grupării gazdă. Toate incidentele apărute în terenul pe joc au avut loc în prima repriză a întâlnirii. Arbitrul de centru Timotei Dedu a fost primul care fost lovit. La jumătatea reprizei, acesta a încasat o serie de pumni de la portarul formației gazdă pe neașteptate.

După incidentul petrecut, “fluierașul” a luat decizia corectă și l-a eliminat pe portarul bătăuș. Peste alte șapte minute, tușierul C. Crețu a fost lovit cu pumnii și picioarele de mai mulți spectatori ai formației din Lungulețu. Pe final de repriză, spiritele s-au ațâtat din nou, iar jucătorii și portarul eliminat al Fulgerului, dar și câțiva spectatori au tăbărât pe goal-keeperul Mărceștiului, lovindu-l de mai multe ori. Oficialii Olimpiei au declarat că a fost indmisibil ce s-a petrecut pe terenul din Lungulețu și cer pedepsirea drastică a Fulgerului și a tuturor care au lovit arbitrii și portarul lor. Președintele-antrenor, Marin Ion a considerat că nu a mai văzut așa ceva pe un teren de fotbal.

“A fost junglă. De 39 ani sunt la această echipă, dar ochii mei nu au văzut asemenea lucruri. Nu se mai poate juca fotbal în astfel de condiții. O să se ajungă în curând la moarte de om pe teren”.

Disputa dintre Fulgerul Lungulețu – Olimpia Mărcești s-a încheiat cu scorul de 4-2 și a avut loc în etapa a 12-a din Onoare Sud. În urmă cu o etapă, un alt meci plin de scandal a avut loc la Mănești – Runcu. După bătăia avută loc pe arena Gloriei, la Mănești s-a luat hotărârea de retragere a echipei din campionatul Onoare Nord.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*