Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitrii Ion Oncescu şi Bogdan Bădescu, bătuţi crunt pe stadioanele din Dâmboviţa

FOTBAL: Arbitrii Ion Oncescu şi Bogdan Bădescu, bătuţi crunt pe stadioanele din Dâmboviţa 

arbitru batut 1

Incidentele pe stadioanele dâmboviţene au devenit de neoprit în actualul sezon. Arbitrii au ajuns ţinte principale ale dăunătorilor din fotbalul judeţean. Duminică, la meciul dintre Voinţa Bezdead – Olimpia Runcu, din Onoare Nord, centralul Ion Oncescu a fost agresat de un jucător al formaţiei gazdă, dar şi de câţiva suporteri care l-au alergat pe prundul gârlei. La disputa de la Bezdead, „fluieraşul” a fost lovit atât în teren, cât şi în afara acestuia.

Un caz şi mai grav s-a petrecut, marţi după-amiază, la meciul dintre CS Petreşti – Recolta Gura Şuţii, programat în etapa a 21-a, din cadrul Ligii a 4-a. În acest joc, tuşierul Bogdan Bădescu a încasat-o rău de tot de la un component al gazdelor, în finalul primei reprize. Jucătorul, care ar fi şi unul dintre conducătorii clubului din Petreşti, l-a lovit pe arbitru în primă fază cu capul în zona gâtului şi a feţei, după care, în pauză, agresorul i-a mai aplicat câţiva pumni. Bădescu a picat victimă recalcitrantului jucător de la Petreşti, după ce a intervenit pentru a-l apăra pe Mugurel Ciocmată, centralul întâlnirii, dintr-un meleu de jucători.

Bogdan Bădescu

Bogdan Bădescu

Interesant este faptul că la ambele jocuri, în care au fost bătuţi „fluieraşii”, observator a fost Liviu Gligoraş, vicepreşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri Dâmboviţa. În urma numeroaselor incidente care s-au produs de-a lungul acestui sezon, terenurile de fotbal din judeţ au devenit adevărate câmpuri de luptă, iar măsurile de securitate sunt aproape inexistente. O mare parte din vină pentru apariţia acestor lucruri regretabile le au şi conducătorii de la AJF Dâmboviţa care nu iau măsuri drastice împotriva celor ce recurg la asemenea fapte nocive.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*