Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitru bătut la un meci din Cupa României, faza judeţeană!

FOTBAL: Arbitru bătut la un meci din Cupa României, faza judeţeană! 

FOTO ARHIVĂ

Arbitrul Bogdan Ivașcu a trăit momente dificile la meciul dintre Viitorul Straoști – AS Coda Izvorului, ce a contat pentru turul 2 al Cupei României – faza județeană. Centralul întâlnirii a fost lovit de unul dintre jucătorii formației gazdă în repriza secundă a jocului.

După ce a primit cartonaș roșu, jucătorul a ripostat, acroșându-l pe “fluieraș” pe neașteptate. Fotbalistul agresor l-a lovit cu piciorul pe arbitru, lucru care a transformat disputa într-una sub semnul scandalului.

“Acest incident a avut loc în repriza a doua. După ce a fost eliminat, jucătorul gazdelor a răbufnit asupra arbitrului de centru, lovindu-l cu piciorul”, a spus un martor al jocului.

Disputa dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea lui Straoști, dar scorul final al întâlnirii se va decide pe masa Comisiei de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița.

La acest joc, Bogdan Ivașcu a fost ajutat la cele două tușe de Nicolae Butucea și Vlad Zanfir. Incidente minore au mai avut loc la meciurile dintre Libertatea Urziceanca II – CS Răcari (4-1) și Comerțul Viișoara – Săgeata Gura Ocniței (1-2).

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*