Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitru lovit la Pierşinari, chiar de unul dintre oamenii de ordine!

FOTBAL: Arbitru lovit la Pierşinari, chiar de unul dintre oamenii de ordine! 

arbitru batut

Fotbalul mic dâmboviţean continuă să fie presărat de incidente. Meciul dintre Voinţa Pierşinari şi Atletic Fieni (2-0), ce a contat pentru etapa a 30-a, a Ligii a 4-a, scos în evidenţă o altă anomalie care nu trebuie să existe pe dreptunghiul verde. În minutul 20 al disputei de la Pierşinari, arbitrul Ion Oncescu a fost bătut de unul dintre oamenii de ordine, în apropiere de marginea terenului.

Persoana care trebuia să se ocupe de siguranţa celor prezenţi la stadion a dat năvală la „fluieraş” şi i-a aplicat o corecţie pe neaşteptate. Stewardul huliganic l-a lovit pe cavalerul fluierului, imediat după ce l-a eliminat pe Zidăroiu şi a lăsat echipa gazdă în inferioritate numerică. Mai mult de atât, până să fie pocnit de omul de ordine, Oncescu a fost la un pas să fie lovit şi de jucătorul căruia i-a arătat cartonaşul roşu, dar în cele din urmă acesta a fost oprit de colegi.

La puţine momente după ce a scăpat din mâinile omului de ordine, arbitrul a mers la mijlocul terenului şi a întrerupt jocul pentru a se calma spiritele. Meciul a fost reluat numai după ce stewardul agresor şi Zidăroiu au fost evacuaţi din incinta stadionului.

Voinţa Pierşinari, adevărată „sperietoare” pentru cavalerii fluierului

Echipa din Pierşinari a devenit o adevărată sperietoare pentru cavalerii fluierului în acest sezon. La sfârşitul lunii martie, Denisa Comănoiu a trecut prin momente dramatice pe stadionul din Aninoasa, când Beni Popescu şi Mircea Junghie, doi componenţi ai Voinţei, au lovit-o fără milă pe tănâra „fluieraşă”. La capătul celor întâmplate în cele două meciuri, formaţia din Pierşinari trebuie sancţionată extrem de drastic de către Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*