Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Arbitrul Alexandru Vedeanu, bătut pe terenul din Iedera

FOTBAL: Arbitrul Alexandru Vedeanu, bătut pe terenul din Iedera 

arbitru batut

Arbitrul Alexandru Vedeanu a trăit momente groaznice la meciul dintre Viitorul Iedera şi Comerţul Viişoara, disputat duminică, în Liga a 6-a dâmboviţeană. Delegat să conducă jocul ce a contat pentru etapa a 19-a, din Promoţie Nord, „fluieraşul” a fost lovit în mod brutal de doi jucători ai formaţiei gazdă, cu cinci minute înainte de sfârşitul întâlnirii, la scorul de 1-1.

Agresorii au tăbărât pe tânărul arbitru, după care l-au lovit cu pumnii în cap şi în zona urechilor. Infernul la care a fost supus Vedeanu a început în momentul când s-a semnalizat un ofside la un contraatac al Viitorului Iedera. Cum lucrurile au degenerat din nou pe teren, două minute mai târziu, arbitrul a oprit definitiv meciul, după ce iniţial arătase trei minute de întrerupere.

„Totul a început în minutul 85, la capătul unui ofside, semnalizat corect pentru gazde. Celor de la Iedera li s-a părut că arbitrii au greşit, după care s-a creat un meleu, iar doi jucători de la Iedera au sărit pe Vedeanu. În meleul creat, aceştia i-au aplicat mai mulţi pumni în cap şi în zona urechilor arbitrului de centru. Am rămas uimit de cele întâmplate atâta timp cât la acest meci nu a existat nici un fel de miză. Este ceva de necrezut cu acest huliganism pe stadioanele dâmboviţene. Este păcat ce s-a întâmplat, iar arbitrul a fost bătut pe nedrept. El a arbitrat corect, dar oamenii care nu ştiu ce înseamnă fenomenul fotbal s-au comportat ca pe câmpul de luptă. Oricum, toată brigada s-a aflat sub presiune pe întreaga durată a întâlnirii. Centralul mi-a zis la final că va face un raport suplimentar pentru CCD, dar eu i-am spus că mă interesează foarte mult sănătatea sa”, s-a exprimat Irinel Cârstea, antrenorul Comerţului Viişoara.

Acest caz se va afla joi pe masa Comisiei de Competiţii şi Disciplină din cadrul AJF Dâmboviţa şi, foarte probabil, cei doi jucători agresori şi Viitorul Iedera vor suporta pedepse drastice, din partea comisiei conduse de Vasile Stroe.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*