Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Ardeţi gazul pe final de tur! Chindia s-a antrenat la Titu pentru jocul de la Mediaş

FOTBAL: Ardeţi gazul pe final de tur! Chindia s-a antrenat la Titu pentru jocul de la Mediaş 

chindia

Chindia Târgovişte este decisă să încheie în forţă turul campionatului. Divizionara B dâmboviţeană îşi propune să obţină un rezultat cât mai bun în meciul cu Gaz Metan Mediaş pentru a rămâne în continuare pe podiumul seriei B2. Oficialii grupării de pe „Eugen Popescu” consideră că roş-albaştrii sunt pregătiţi din toate punctele de vedere pentru dificila înfruntare cu fosta divizionară A.

Pentru a arăta cât mai bine în disputa cu „găzarii”, jucătorii Chindiei s-au antrenat la capacitate maximă în ultimele zile, iar aseară au desfăşurat antrenamentul în nocturnă, pe stadionul din Titu.

„Locul din clasament ne obligă să obţinem un rezultat bun la Mediaş”, a spus directorul sportiv, Cristian Bălaşa.

Delegaţia grupării târgoviştene a plecat în această dimineaţă spre Mediaş, iar pe seară, elevii lui Nicu Croitoru vor efectua un nou antrenament la lumina reflectoarelor. În runda anterioară a campionatului, ambele echipe au terminat victorioase. Chindia a trecut, pe teren propriu, de Unirea Tărlungeni (1-0), iar Gaz Metan a ieşit câştigătoare cu FC Bihor (1-0), într-un joc susţinut în deplasare.

Înainte de meciul direct, Chindia ocupă locul 2 în serie, cu 23 de puncte, iar Mediaşul, ultimul loc al podiumului, cu 22 de puncte. Partida dintre Gaz Metan şi Chindia se va juca în nocturnă, mâine (ora 18:00), pe stadionul „Gaz Metan”.

După înfruntarea cu „găzarii”, pentru Chindia va urma sâmbătă, o nouă deplasare, împotriva lui Universităţii Cluj, în runda inaugurală a returului.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*