Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 24, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Astra joacă la Giurgiu prima manşă a turului III preliminar Europa League

FOTBAL: Astra joacă la Giurgiu prima manşă a turului III preliminar Europa League 

astra giurgiu

Astra Giurgiu va juca joi, 27 iulie, de la ora 20:30, prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League, la Giurgiu, pe arena ”Marin Anastasovici”, împotriva ucrainienilor de la FC Oleksandria. Antrenamentul oficial al echipei noastre este programat miercuri, 26 iulie, de la ora 19:30, la Giurgiu, în timp ce ucrainienii se vor pregăti în Bucureşti, pe stadionul Dinamo.

Partida Astra-Oleksandria va fi arbitrată de macedoneanul Dimitar Meckarovski (42 de ani), care va fi ajutat de Dejan Nedelkoski, Goce Petreski (asistenţi) şi Konstantin Vlaho – arbitru de rezervă. Manşa secundă se va disputa pe 3 august, în Ucraina.

În turul II preliminar din Europa League, formaţia pregătită de Edward Iordănescu a trecut de FK Zira, scor 3-1 pe teren propriu şi 0-0 în Azerbaidjan. Anul trecut, Astra a avut un parcurs fantastic în Europa League, reuşind o calificare istorică în primăvara europeană, după ce i-a eliminat pe englezii de la West Ham pentru a ajunge în grupe, unde s-a bătut de la egal cu AS Roma, Austria Viena şi Viktoria Plzen.

După două victorii şi un egal în Liga 1 Orange şi Europa League, pe 24 iulie, Astra a înregistrat primul eşec în actuala stagiune competiţională, fiind învinsă cu 3-1 de FC Voluntari. Pe 31 iulie, în etapa a III-a a Ligii 1 Orange, Astra întâlneşte Poli Timişoara, pe teren propriu, de la ora 21:00.

Adaugă un Comentariu

*