Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Atletic Fieni a capotat în primul test de verificare

FOTBAL: Atletic Fieni a capotat în primul test de verificare 

atletic fieni

Atletic Fieni a început cu stângul meciurile amicale din această vară. Într-o dispută susţinută pe teren propriu, gruparea „cimentistă” s-a înclinat cu 1-2, în faţa Unirii Ungureni. Singurul gol al Fieniului a purtat semnătura lui Iosif, jucător venit în pregătiri de la PAS Pucioasa.

Începând de la jumătatea lunii iunie, noul antrenor al grupării de la poale de Leaota a devenit Ciprian Stăncescu, plecat de la PAS Pucioasa. Împotriva Unirii, tehnicianul lui Atletic a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Bănescu – Ciobanu, Săvulescu, Blas, Zarioiu, C. Stăncescu, Roza, Mihăiţă, Calea, Iosif, Popescu, iar în actul au mai intrat Rafael, Alecu şi Petrescu.

Până la startul Ligii 4-a (20 august), formaţia din nordul judeţului şi-a propus să achiziţioneze câţiva jucători valoroşi care pot face diferenţa pe parcursul campionatului. Obiectivul Fieniului în noul sezon va fi o clasare în primele şase locuri.

Astăzi, de la ora 18:00, Atletic întâlneşte pe FCM Alexandria, într-un alt joc amical, iar sâmbătă (ora 11:00), tot pe teren propriu, va evolua în compania lui IL Caragiale.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*