Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Atletic Fieni, eșec inexplicabil în meciul cu Avântul Produleşti

FOTBAL: Atletic Fieni, eșec inexplicabil în meciul cu Avântul Produleşti 

minge

Surpriza din prima etapă a sezonului 2014-2015 s-a consumat la Fieni, unde echipa gazdă, Atletic, a pierdut cu 0-1 (Ghițescu) meciul cu modesta Avântul Produlești. Mai mult, echipa vizitatoare a ratat un penalti la scorul de 0-0 și a avut alte ocazii de a majora scorul. Uneori în fotbal nu poți explica lucruri inexplicabile. Echipa de sub poalele Leaotei pornea ca favorită certă. Nimeni nu-i dădea vreo șansă echipei din Produlești.

În această vară, formația de sub Leaota s-a întărit destul de substanțial. Au venit: Moise (Produlești), Covașă (Petrolul Târgoviște), Cucuteanu (Voința Pietroșița), Săvulescu, Blas și Tudorache (Bradul Moroieni), Teodoroiu (Chindia-juniori). Au părăsit trupa antrenată de Florin Cernea: I.Florea și Buhuș (Săgeata Cătunu), G.Mădărău (Petrolul Târgoviște), Șerban (Voința Perșinari), Ghițescu (posibil la FCM Târgoviște).

Echipa din Fieni se poate scoate sâmbătă (23 august), în etapa 2-a, când va evolua la CS Petrești (care a luat locul echipei Voința Pietroșița). La debutul în liga a 4-a, formația din Petrești a pierdut cu 4-0 (Tudorache, din 11m, Enache, Dinescu, Georgescu, din 11m), cu Comerțul Brezoaiele, în deplasare.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*