Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Au apărut „măgăriile” chiar din startul sezonului

FOTBAL: Au apărut „măgăriile” chiar din startul sezonului 

Foto: media.realitatea.ro

Noul sezon din subțirica liga a 4-a dâmboviţeană a debutat cu o „ingeniozitate” făcută de FC Aninoasa, care a rămas în pană pe undeva în drum spre Moreni. Bineînțeles că „înțelepții” de la AJF vor reprograma meciul atunci când echipa din Aninoasa își va reface efectivul și forma. Președintele Comisiei de Disciplină va da din umeri și va spune că n-are ce face. Așa e regulamentul! Sunt sigur că foarte curând va apărea strategia cu 7 jucători și unul se accidentează și se termină meciul.

Scorul etapei l-a realizat Bradul Moroieni, care i-a administrat un sec 6-0 echipei Voința Perșinari. În a doua etapă, „Pădurarii” vor juca tot pe teren propriu. Niciuna dintre echipele noi care au apărut în acest eșalon nu a obținut victoria. Doar Săgeata Cătunu (a luat locul Comerțului Viișoara) a obținut o remiză chinuită, 1-1 (acasă), cu Voința Crevedia. În rest, înfrângeri pe bandă rulantă: Libertatea Urziceanca 1-2, acasă, cu Petrolul Târgoviște. Progresul Mătăsaru, 2-3, cu Luceafărul Dragomirești. CS Petrești, 0-4, deplasare, cu Comerțul Brezoaiele.

Surpriza etapei s-a consumat la Fieni, unde echipa locală Atletic (care a transferat mulți jucători valoroși) a fost învinsă de modesta Avântul Produești. Surprinde egalul 1-1, dintre Recolta Gura Șuții și PAS Pucioasa, știind faptul că trupa lui Titel Dinu e redutabilă pe teren propriu și greu cedează puncte.

Oaspeții au obținut patru victorii, gazdele doar două, iar două partide s-au terminat la egalitate. S-au marcat 28 de goluri: 17 localnicii, 11 vizitatorii.

Alexandru Istrate

Liga a 4-a; Etapa 1

Săgeata Cătunu-Voința Crevedia 1-1
Libertatea Urziceanca-Petrolul Târgoviște 1-2
Progresul Mătăsaru-Luceafărul Dragomirești 2-3
Unirea Cobia-Avicola Tărtășești 2-3
Comerțul Brezoaiele-CS Petrești 4-0
Atletic Fieni-Avântul Produlești 0-1
Flacăra Moreni-FC Aninoasa 3-0 neprezentare
Recolta Gura-Șuții-PAS Pucioasa 1-1
Bradul Moroieni-Voința Perșinari 6-0

Etapa a 2-a, sâmbătă, 23 august

FC Aninoasa-Recolta Gura Șuții
Avântul Produlești-Flacăra Moreni
CS Petrești-Atletic Fieni
Avicola Tărtășești-Comerțul Brezoaiele
Luceafărul Dragomirești-Unirea Cobia
Petrolul Târgoviște-Progresul Mătăsaru
Voința Crevedia-Libertatea Urziceanca
Bradul Moroieni-Săgeata Cătunu
Voința Perșinari-PAS Pucioasa
Alexandru Istrate

 

Adaugă un Comentariu

*