Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Autorităţile locale şi judeţene continuă să sprijine Chindia Târgovişte

FOTBAL: Autorităţile locale şi judeţene continuă să sprijine Chindia Târgovişte 

conferinta chindia 2

Fotbalul târgoviştean pare că îşi revine, spre satisfacţia suporterilor, a iubitorilor sportului cu balonul rotund. Autorităţile locale şi cele judeţene şi-au dat mâna pentru a salva Chindia Târgovişte şi a o repune pe linia de plutire. Bineînţeles, un rol important l-au avut echipa, antrenorii şi conducerea clubului, care au dovedit în ultimul an că pot face performanţă şi pot duce formaţia pe un loc fruntaş în clasamentul Ligii a doua. Meciul de sâmbătă, disputat între Chindia şi liderul grupei, Baia Mare, reprezintă un test important pentru fotbaliştii din cetate.

„Urmează o suită de partide la finalul cărora eu cred că echipa din Târgovişte îşi va asigura calificarea în play-offul ligii secunde”, a precizat Cristian Stan – primarul interimar al municipiului, mulţumit de evoluţia fotbaliştilor târgovişteni.

A mai vorbit edilul şi despre situaţia financiară a clublului care este acum una sigură, fără datorii, după o lungă perioadă de convulsii, de instabilitate.

Adrian Dumitru, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, a felicitat şi el jucătorii şi conducerea clubului pentru rezultatele obţinute şi i-a îndemnat să lupte pentru obţinerea unui loc important în grupă.

Marcel Ghergu, preşedintele FC Chindia, a mulţumit Primăriei Târgovişte şi Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru faptul că s-au implicat şi au salvat echipa de la colaps.

„Sâmbătă avem un meci greu, cu o echipă care este pe primul loc în acest moment. Dorim să îi asigurăm pe suporterii noştri, dar şi pe asociaţi, că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să câştigăm acest meci. Sperăm ca, după rezultatul de sâmbătă, să ne asigurăm participarea în play-off”, a precizat Marcel Ghergu.

Antrenorul Nicu Croitoru este convins că echipa pe care o pregăteşte va face faţă exigenţelor publicului, venind cu un joc calitativ superior şi care acum dispune de potenţial pentru a se bate cu orice formaţie, de la egal la egal. Croitorul recunoaşte că meciul de sâmbătă, cu formaţia de la Baia Mare, este unul dificil dar, vor învinge.

conferinta chindia 1

Adaugă un Comentariu

*