Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Autorităţile locale vor Chindia în primul eşalon

FOTBAL: Autorităţile locale vor Chindia în primul eşalon 

cristi stan in vestiarul chindiei

Chindia Târgovişte are parte de un sezon excelent la nivelul Ligii a 2-a. Divizionara B dâmboviţeană se află pe primul loc în seria vestică a eşalonului secund şi păstrează şanse mari de a pătrunde de pe această poziţie în play-off. Cu patru etape înainte de încheierea sezonului regulat, roş-albaştrii au acumulat 44 de puncte în B2 şi duc o luptă la baionetă cu Gaz Metan Mediaş, UTA Bătrâna Doamnă Arad, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni şi FCM Baia Mare pentru a prinde locul de onoare la startul play-off-ului.

În ultima etapă, Chindia a câştigat la „masa verde” (3-0) cu FC Bihor, după retragerea acesteia din competiţie în iarnă, iar în „intermediara” de la mijlocul săptămânii, a bifat o victorie la scor (7-0), cu Metalul Reşiţa. Succesul categoric cu reşiţenii nu a rămas fără urmări pentru jucătorii de pe „Eugen Popescu”.

Cristian Stan, primar Târgovişte: „Există resurse pentru Liga I”

La scurt timp după această victorie clară, primarul interimar al oraşului, Cristian Stan, a mers în vestiarul fotbaliştilor pentru a-i felicita şi a-i asigura că există resurse de Liga I, dacă se va reuşi promovarea.

„Am avut o întâlnire cu jucătorii, antrenorii şi conducătorii clubului, în cadrul căreia am dat asigurări că Primăria Târgovişte va fi în continuare alături de echipă. Într-o perioadă în care tot mai multe echipe din România se confruntă cu falimentul, Chindia se bucură de stabilitate financiară care stimulează performanţa. Vreau să asigur toţi iubitorii de fotbal din Târgovişte că avem resurse pentru a juca şi în Liga I, iar până la construirea noului stadion vom face toate eforturile pentru omologarea, măcar provizorie, a actualului stadion”, a precizat Cristian Stan în vestiarul roş-albaştrilor.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*