Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Avicola Tărtăşeşti a renunţat la şapte jucători

FOTBAL: Avicola Tărtăşeşti a renunţat la şapte jucători 

tartasesti

Rezultatele sub aşteptări înregistrate de Avicola Tărtăşeşti în turul campionatului judeţean i-au dus pe oficialii clubului să facă curăţenie generală în lot. Într-o perioadă scurtă de timp, după intrarea în pauza de iarnă, conducătorii divizionarei D au decis să renunţe la serviciile a nu mai puţin de şapte jucători. Printre fotbaliştii la care Avicola a renunţat s-au numărat Colţatu, Răducan, Mihăilă, Dragnea, Manea, Marin şi C. Calofir, unde ultimul s-a aflat şi în postura de antrenor.

„A trebuit să ne despărţim de anumiţi jucători pentru că rezultatele obţinute au fost cu mult sub pretenţiile noastre. Cu siguranţă, Avicola va arăta o nouă faţă în retur”, ne-a declarat Daniel Micu -preşedintele Avicolei.

Adrian Dumitru, foarte aproape de a deveni antrenorul Avicolei

Prima mutare pe care o va face Tărtăşeştiul în pauza competiţională va fi aducerea antrenorului Adrian Dumitru. Potrivit oficialilor divizionarei D, actualul tehnician al unei grupe de juniori de la Rapid Bucureşti va fi noul antrenor al Avicolei.

„Ne aflăm în discuţii avansate cu domnul Dumitru pentru a prelua echipa. În mare parte dumnealui ne-a promis că acceptă propunerea noastră”, a spus preşedintele Micu.

Avicola ar putea fi întărită în cel mai scurt timp şi cu doi portari, Popa, de la Voinţa Buftea, şi Bănică, de la PCM Ungureni. Obiectivul Tărtăşeştiului s-a schimbat radical după parcursul modest din tur: de la promovarea în Liga a 3-a, la startul sezonului, la clasarea în primele cinci locuri.

Avicola ocupă la jumătatea campionatului locul 8, cu 27 de puncte acumulate.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*