Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Becheanu ar putea pierde „scaunul” de antrenor principal al FC Aninoasa

FOTBAL: Becheanu ar putea pierde „scaunul” de antrenor principal al FC Aninoasa 

aninoasa

FC Aninoasa continuă să dezamăgească în returul campionatului. Gruparea de lângă Târgovişte a bifat sâmbătă după-amiază cea de-a treia înfrângere consecutivă din acest an, 1-4 cu FC Podari, iar apele s-au învolburat destul de puternic în sânul echipei. După şedinţa de astăzi care va avea loc la divizionara C dâmboviţeană, antrenorul Haralambie Becheanu ar putea pierde „scaunul” de principal.

„O să avem o şedinţă în care se vor lua anumite decizii. Este posibil să aducem un nou antrenor. Domnul Becheanu nu este principalul vinovat pentru această situaţie. Dumnealui şi-a făcut treaba, dar trebuie să producem un şoc la echipă. Trebuie puţină disciplină, astfel nu va fi bine”, ne-a precizat Cristian Mitrea, preşedintele clubului din Aninoasa.

Până la meciul cu Podari, formaţia dâmboviţeană a mai pierdut cu CS Ştefăneşti şi FC Afumaţi. Împotriva Podariului singurul gol al Aninoasei a fost reuşit de Pahonţu, din penalti, în penultimul minut din prima repriză. Pentru duelul cu oltenii, Becheanu a mizat pe un „11” alcătuit din Bărboiu (46 Bicher) – Ştefan, Coman, Pahonţu, Râpan – Rusu, B. Matei (62 Călinescu), Neacşu (46 I. Maican), Ghenu (81 Rosciugă), Cernea – Moţoi.

Runda viitoare Aninoasa va sta, iar până la următorul joc din campionat, conducătorii clubului şi-au propus să aducă elementul pozitiv în rândul echipei.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*