Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Bradul Moroieni, primii pași în noul sezon

FOTBAL: Bradul Moroieni, primii pași în noul sezon 

Foto: media.realitatea.ro

Una dintre echipele care a avut o comportare bună, în sezonul trecut, a fost Bradul Moroieni. „Pădurarii” lui Florin Tudose au terminat campionatul pe locul trei, cu 69p și +56 (90-34) la golaveraj. A fost devansată de FC Aninoasa (locul 1, cu 79p) și Flacăra Moreni (locul 2, cu 79p).

De marți, 22 iulie, antrenorul Florin Tudose a sunat adunarea și a strigat catalogul. Au răspuns prezent: Eftimie, Dumitrescu, Tudorache, Călinescu, Homeghi, Leotescu, Iosif, Voicu, Pătru, Moiceanu.Aceștia sunt din vechiul lot. Noutățile sunt: Zarioiu (reîntors de la Atletic Fieni), Oprescu (Voința Pietroșița).De asemenea au venit doi juniori de la Atletic Fieni.

„Se pregătescu cu noi junorii de 19 ani, Sergiu și Romeo, veniți de la rivala Atletic Fieni.Îmi pun mari speranțe în ei. Vom efectua câte trei antrenamente pe săptămâna, marți, joi și sâmbătă. Primul meci amical îl vom disputa, sâmbătă, 2 august, cu Petrolul Târgoviște, pe stadionul Toma Panțu-Petrolul. Până pe 16 august, când începe campionatul vom mai disputa încă 3-4 meciul cu caracter amical. Antrenamentele se desfășoară lângă o pădure, în apropriere de Gâlma, apoi vom veni pe stadionul nostru”, ne-a declarat antrenorul Florin Tudose.

Au părăsit formația din nordul județului: Tudose (Atletic Fieni), Blas (Chindia Târgoviște), Vasile, și Bănescu (la studii, În București), C. Constantin (Luceafărul Dragmorești) și Moisescu (care a plecat de la echipă din sezonul trecut). Atacantul Florescu nu a semnat încă prelungirea contractului. Alături de antrenorul Florin Tudose, de grijile și nevoile echipei se ocupă președintele Cătălin Diaconescu și primarul Laurențiu Moraru. Ultimul asigură finanțarea echipei.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*