Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Campania “Ajută-i să crească” a ajuns și la FC Aninoasa!

FOTBAL: Campania “Ajută-i să crească” a ajuns și la FC Aninoasa! 

campanie FC Aninoasa 2

Moment inedit, astăzi, pe stadionul din Aninoasa! Trei dintre fotbaliștii de perspectivă ai clubului din apropierea Târgoviștei au primit ghete din partea marilor fotbaliști ai României, în cadrul campaniei “Ajută-i să crească”, desfășurată de Cristian Scutariu – jurnalist la Pro Sport și blogger.

Pe arena din Aninoasa, juniorii Alin Neguț (19 ani – atacant), George Grigorescu (18 ani – mijlocaș) și Arun Dedu (19 ani – mijlocaș) au fost recompensați cu câte o pereche de ghete de către jucători români consacrați, dar care evoluează la echipe din străinătate. Astfel, ghetele lui Raul Rusescu (Osmanlispor – nr. 41) au ajuns la Neguț, cele ale lui Iasmin Lotovlevici (Kardemir Karabukspor – nr. 42) la Grigorescu, iar cele ale lui Paul Pârvulescu (SKN St. Polten – nr. 39) la Arun Dedu. Cel care le-a înmânat încălțările elevilor lui Cristian Bălașa a fost “mesagerul” Cristian Scutariu.

campanie FC Aninoasa 1

Această campanie a adus multă bucurie în rândul fotbaliștilor, conducerii tehnice și a celei administrative de la Aninoasa. Mai mult de atât, pe viitor, jucătorii Aninoasei au promis și ei că vor oferi articole sportive copiilor defavorizați care își doresc să joace fotbal. Campania “Ajută-i să crească” este desfășurată cu scopul de a-i ajuta pe tinerii fotbaliștii care nu au posibilități financiare.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*