Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Campioana județului Dâmbovița, baraj cu Astra II Ciorani din Prahova

FOTBAL: Campioana județului Dâmbovița, baraj cu Astra II Ciorani din Prahova 

Foto: tmpress.ro

Penultima etapă din campionat, din liga a 4-a dâmbovițeană, a clarificat în mare parte ecuația echipei care merge la barajul de promovare în liga a 3-a. Cum era de așteptat, FC Aninoasa a învins, la scor, 5-1 (Oprescu autogol, Rusu, M.Matei, I.Maican, Moțoi/Puiescu) pe modesta AS Doicești, pe terenul acesteia. Învingând lângă termocentrală, echipa lui Constantin Maricescu și-a mărit considerabil șansele de a termina sezonul pe primul loc.

În ultima etapă, FC Aninoasa va juca, în propriul fief, cu Petrolul Târgoviște și nu poate da vreun rateu.

Flacăra Moreni a ținut la blazon și a învins, între sonde, pe Luceafărul Dragomirești. Scor 4-0 (Acasandrei, Cârnaru, A. Negrea 2). Echipa antrenată de Gabriel Paraschiv va sta în ultima etapă, fară să puncteze, și va rămâne cu 79 de puncte. Mai mult ca sigur, tot 79p va face și FC Aninoasa după partida cu verișoara, Petrolul. În asemenea condiții va intra în calcul, pentru departajare, criteriul meciurilor directe. La acest capitol stă mai bine FC Aninoasa care a câștigat cu 2-0 (la Moreni) și a pierdut cu 2-3 (la Aninoasa). Cu un golaveraj de +1 (4-3), FC Aninoasa are întâietate.

Campioana județului Dâmbovița va juca sâmbătă, 21 iunie, împotriva Astra II Ciorani (județul Prahova), care are zece puncte avans față de urmăritoarea Petrolistul Boldești, cu o etapă înaintea finalului de sezon. Această partidă ar urma să se dispute pe un teren din județul Covasna. Locul de defășurare urmează să fie stabilit.

Primele două echipe clasate în liga a 4-a, din Prahova, Conpet II Ciorani și Petrolistul Boldești, se vor întâlni marţi, 10 iunie, la Strejnic, pe stadionul Conpet, în finala Cupei României, faza județeană. Este o bună oportunitate pentru staff-ul tehnic și jucătorii de la FC Aninoasa de a-și urmări adversarii de la baraj. Cei mai buni jucători de la Astra II sunt: Catană (portar), I.Neagu și Iordache (fundași centrali), V.Butufei (fundaș dreapta), Bărăgan (mijlocaș central). Mai intră în teren, din când în când și jucătorul-antrenor, Valeriu Aristan. Președintele echipei prahovene este Constantin Tatu, iar din conducere face parte și Ion Radu.

Dacă FC Aninoasa sau Flacăra Moreni promovează în „C”, are de câștigat AS Doicești, care va rămâne în sărmana liga a 4-a dâmbovițeană.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*