Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 11, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Cherchez şi Popa, locul 3 în topul golgeterilor din C3

FOTBAL: Cherchez şi Popa, locul 3 în topul golgeterilor din C3 

Cristi Cherchez (stânga) şi Daniel Popa (dreapta), locul 3 în topul golgeterilor din C3

Cristian Cherchez şi Daniel Popa au parte de un sezon excelent la Chindia Târgovişte. După ce au reuşit să promoveze cu gruparea târgovişteană în Liga a 2-a, ambii atacanţi roş-albaştrii au posibilitatea de a ajunge cei mai prolifici marcatori în seria C3 a eşalonului al treilea.

Cu două etape înainte de sfârşitul campionatului „gemenii” golului din atacul Chindiei se află pe locul 3 în topul golgeterilor din această serie, cu câte 15 goluri marcate. În acest clasament al „goleadorilor”, cei doi jucători dâmboviţeni sunt întrecuţi de Marian Vlada (CS Afumaţi) şi Florin Aria (CS Vişina Noua), unde primul a reuşit să înscrie 17 goluri, iar al doilea 16.

Pentru a ajunge cei mai eficienţi marcatori din C3, atacanţii de lângă Turnul Chindiei trebuie să continue seria reuşitelor şi în jocurile cu FCM Târgovişte şi CS Podari, din ultimele două etape ale campionatului. Prin golurile semnate în această stagiune, cele două vârfuri de atac s-au dovedit în repetate rânduri decisive în angrenajul antrenat de Nicu Croitoru. Ultimul joc în care amândoi atacanţii şi-au pus din plin amprenta în evoluţia Chindiei a fost meciul de la Câmpulung Muscel, când ambii au reuşit să-şi treacă în cont câte un gol. În urma reuşitelor din poarta argeşeană, formaţia târgovişteană a învins cu Muscelul (2-1) şi a obţinut matematic promovarea în Liga a 2-a.

Popa este primul golgeter de pe „Eugen Popescu”, după ce a înscris 23 de goluri (15 în campionat şi opt în Cupa României), iar Cherchez al doilea, după ce a punctat de 15 ori în campionat şi de alte două ori în competiţia Ko. În urma reuşitelor din porţile adverse, aceştia au punctat mai mult de jumătate din totalul golurilor târgoviştene (30/53), iar media lor de goluri pe meci este de 0,6. Cu o incisivitate mai mare pe acest final de campionat, cei doi fotbalişti ar putea ajunge şi cei mai productivi marcatori din toată Liga a 3-a.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*