Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a ajuns pe loc de baraj de promovare după remiza de la Piteşti!

FOTBAL: Chindia a ajuns pe loc de baraj de promovare după remiza de la Piteşti! 

Sursa foto: Fotbal Club Arges Pitesti

Remiza obţinută, sâmbătă, la Piteşti, 0-0 cu FC Argeş, şi greşelile înregistrate de echipele pe care le avea în faţă au urcat Chindia pe 3 în clasamentul Ligii 2, loc care duce la barajul de promovare. După 10 etape desfăşurate, târgoviştenii au acumulat 18 puncte, la fel ca ASA Târgu Mureş şi Academica Clinceni, care stau în schimb mai bine la golaveraj.

„Anticipam un joc dificil pentru că întâlneam o echipă în componenţa căreia se aflau jucători valoroşi, cel puţin de la mijloc în sus, cum ar fi Grecu, Năstăsie, Buhăescu. Din păcate, nu a fost un joc deosebit nici de-o parte, nici de alta. Nici noi nu am reuşit un joc strălucit. În prima repriză ne-am apărat, ne-am creat două situaţii de a marca, una din fază fixă şi una pe un contraatac. Repriza a doua am echilibrat jocul însă fără realizări deosebite. Ne-am apărat mai sus, iar în atac am avut o situaţie mai clară la care Grecu a avut o intervenţie foarte bună. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, dar nu am reuşit să facem lucrul acesta. Este bine că n-am luat gol şi menţinem linia din ultimele etape. Din păcate, ne creăm destul de greu ocazii de gol. Aşteptam mai mult din partea unor jucători. În acest sezon ne dorim promovarea”, a spus antrenorul Nicu Croitoru, citat de liga2.prosport.ro.

În următoarea etapă, Chindia joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Sportul Snagov. Însă până atunci, miercuri, de la ora 14:30, echipa târgovişteană joacă în deplasare în Cupa României, în turul 4, cu AFC Hărman.

Sursa foto: Fotbal Club Arges Pitesti

Adaugă un Comentariu

*