Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a dat de pământ și cu Metalul Reșița

FOTBAL: Chindia a dat de pământ și cu Metalul Reșița 

chindia

Chindia Târgoviște a trecut cu brio de prima “intermediară” a turului de campionat, învingând Metalul Reșița cu 2-0, în deplasare. Chiar dacă jocul echipei dâmbovițene nu a strălucit, aceasta și-a asigurat toată zestrea de puncte în actul secund, în urma reușitelor semnate de Honciu (73) și Neguț (79).

Până la deschiderea scorului, liderul eșalonului secund a irosit în mai multe rânduri modificarea tabelei, după ce Neguț a șutat în bară, iar L. Mihai, Roșciugă și Cherchez – în două rânduri nu s-au aflat în zi de grație. În disputa cu dâmbovițenii, gazdele și-au arătat colții foarte rar, iar ce-a mai importantă ocazie a fost irosită de Stancu în debutul întâlnirii.

Prin succesul cu Reșița, Chindia și-a păstrat primul loc în serie, cu 21 de puncte acumulate, aflându-se la două lungimi distanță de Juventus București, ocupanta locului secund. Victoria cu Metalul a fost a șaptea din acest campionat pentru Chindia, formație ce va înfrunta duminică (ora 15:00), pe CS Mioveni, pe teren propriu, în cea de-a nouă etapă a campionatului.

Metalul Reșița – Chindia Târgoviște 0-2 (0-0)

Marcatori: Honciu (73), Neguț (79).

Metalul: Samoilă – Dănănae, Cioranu (81 Ștefan), Dima, Stancu – E. Matei – Oancea, Tassin (68 C. Ionescu), Ghinga, Buduroi – Pădurețu. Antrenor: Mihai Stoica.

Chindia: Meilă – Pătru, C. Dinu, Vătavu, Martac – Parghel, L. Mihai (86 Pencea), Honciu (80 Neagoe), Roșciugă (81 Nisipeanu) – Cherchez, Neguț. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Răspuns la FOTBAL: Chindia a dat de pământ și cu Metalul Reșița

  1. xfactor

    Cum era de asteptat CHINDIA si-a aratat inca o data valoarea . Scorul putea lua proportii,dar am inteles ca s-a jucat pe un teren de slaba calitate , vointa snagov , cam de liga 3 . Astea sunt conditiile in romanica si mai vrem performanta . Asadar pana la meciul cu cs mioveni , felicit marcatorii si intreaga echipa pentru un fotbal de calitate , chiar si in conditii austere. BAFTA MULTA CU CS MIOVENI !!!! HAI CHINDIA !!!!!

     

Adaugă un Comentariu

*