Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a dat recital cu Dunărea Călărași

FOTBAL: Chindia a dat recital cu Dunărea Călărași 

chindia-dunarea-calarasi

Gustul victoriei a revenit pe “Eugen Popescu”! Chindia Târgoviște a dat recital în etapa a 17-a și a trecut de Dunărea Călărași cu 5-0, răzbunând rezultatele nefavorabile din ultima perioadă. Atacul dâmbovițean a funcționat la turație maximă împotriva unei defensive călărășene de paie. Aflați în zi mare, elevii lui Nicu Croitoru au marcat la aproape fiecare șut trimis pe poarta nefericitului dâmbovițean Cezar Lungu!

Festivalul de goluri al Chindiei a fost deschis de Neguț, în minutul 28, când a scăpat singur cu portarul advers. Cherchez a dublat avantajul târgoviștenilor la următoarea fază de atac a Chindiei (34), când a marcat cu capul din zona careului mic. Suita de goluri a roș-albaștrilor a continut, apoi, în actul secund, când echipa lui Adrian Mihalcea a fost făcută groggy lângă Turnul Chindiei. Cel care a ridicat scorul la unul de neprezentare (3-0) a fost golgeterul Cherchez, care a atins într-un interval de 13 minute „dubla”.

În ultima parte a întâlnirii, Vătavu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor (70), iar nou-intratul Ioniță, jucător de numai 16 ani, a închis tabela printr-un gol cu capul (86), cu puține momente de ultimul fluier al arbitrului.

În disputa cu Dunărea Călărași, Nicu Croitoru a folosit o fomulă de echipă alcătuită din Meilă – Pătru, B. Dinu, Vătavu, Martac – Parghel (84 Ioniță), Honciu, L. Mihai (74 Pencea), Stoica – Cherchez (78 Neagoe), Neguț. Chindia a urcat pe locul 6 cu două etape înainte de încheierea turului, acumulând 25 de puncte.

Miercuri (ora 14:00), gruparea dâmbovițeană va întâlni în ultima deplasare din prima parte a campionatului pe Unirea Tărlungeni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*