Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a eșuat în deplasarea de la Călărași

FOTBAL: Chindia a eșuat în deplasarea de la Călărași 

cherchez

Deplasările au devenit un coșmar pentru Chindia Târgoviște pe final de sezon. În această după-amiază, roș-albaștrii au comis-o din nou și au terminat în genunchi disputa cu Dunărea Călarași, din runda a 36-a a campionatului. La penultimul joc de pe teren străin, din acest sezon, dâmbovițenii au cedat cu 1-3, după ce, inițial au condus cu 1-0, după reușita semnată de Cherchez, dintr-un penalty, obținut de Neguț, în debutul întâlnirii.

Eșecul de la Călărași este al patrulea consecutiv pentru Chindia în deplasare, dar și al treilea, la rând, când pierde după ce a deschis scorul. Dunărea, echipa unde evoluează și portarul dâmbovițean Cezar Lungu, a restabilit egalitatea în finalul primei reprize prin Țîră, iar desprinderea pe tabelă s-a produs în actul secund, când Kanda și Licu l-au bătut pe Meilă.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, Chindia se menține pe locul 6. La sfârșitul acestei săptămâni, Chindia va câștiga trei puncte la „masa verde” după retragerea Unirii Tărlungeni din campionat, iar în ultima deplasare a campionatului va înfrunta pe UTA Arad, echipă ce aspiră la Liga I.

Dunărea Călărași – Chindia Târgoviște 3-1 (1-1)

Marcatori: Țîră (39), Kanda (60), Licu (90+3)/ Cherchez (4 – pen).
Dunărea: Lungu – Țenea, Ibrian, Șandru, Stancu – Preoteasa, Danciu (90 Licu), Pușcaș (77 Cincă), Kanda (86 Matei) – Ciocâlteu, Țîră. Antrenor: Adrian Mihalcea.
Chindia: Meilă – Martac, Vătavu, Ispas, Dumitrașcu – Pătru (80 Pencea), Honciu, L. Mihai, Stoica (83 Nisipeanu) – Neguț, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*