Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a făcut KO pe FC Caransebeş

FOTBAL: Chindia a făcut KO pe FC Caransebeş 

chindia 5

Chindia Târgovişte a obţinut în această după-amiază cea mai categorică victorie din actualul campionat, după ce a învins pe FC Caransebeş, la scor de neprezentare (3-0). Echipa lui Croitoru s-a comportat exemplar pe bătrânul „Eugen Popescu” şi a oferit un adevărat recital pentru cei 1.500 de spectatori prezenţi în tribune.

Cristi Cherchez, one man show pe „Eugen Popescu”

În faţa unei echipe care şi-a dorit să practice un fotbal italian, dâmboviţenii au controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren, răzbunând cu vârf şi îndesat eşecurile suferite etapele anterioare, cu FC Braşov şi U. Cluj. Cu Cristi Cherchez în rol de one man show, Chindia a fost nimicitoare la poarta lui Pascal. Imediat după ce mingea lovită cu capul de Ispas (în urma unui corner) a picat pe transversală, „13-ul” târgoviştean a ieşit din plin la rampă şi a făcut KO firava defensivă a „gugulanilor”. În prima fază, acesta a expediat mingea într-una dintre barele porţii adverse (30), iar apoi a obţinut uşor o lovitură de pedeapsă (contact cu Răducu), transformată impecabil de căpitanul Pătru, în dreapta portarului (32).

chindia 1

Dezlănţuirea totală a fotbalistului care a fost la un pas să ajungă în curtea lui Dinamo nu cu mult timp în urmă s-a evidenţiat mai mult ca niciodată în actul secund. La zece minute de la reluarea jocului, Cherchez a irosit o dublă o ocazie de gol, după ce a scăpat singur cu Pascal, la capătul unei acţiuni personale. În schimb, la jumătatea actului secund, golgeterul la zi al Chindiei şi-a arătat adevărata valoare, marcând o „folha-seca”, sub transversală, din afara careului.

Apărarea visătoare al lui Pisano a fost la un pas să cedeze şi în faţa lui Nisipeanu, dar juniorul Chindiei s-a emoţionat şi a irosit în două rânduri golul, după ce s-a aflat faţă în faţă cu nefericitul Pascal (73). Pe final de joc, cărăşenii au mai primit o lovitură şi din partea nou-intratului Liviu Mihai, care a speculat la maximum pasa de efect al lui Anton, dar în acelaşi timp şi eliminarea lui Telecican.

La capătul jocului din prima „intermediară” a sezonului a rămas faptul că roş-albaştrii au obţinut o victorie pe deplin meritată, iar „gugulanii” că au venit doar în plimbare la Târgovişte!

chindia 2

Chindia Târgovişte – FC Caransebeş 3-0 (1-0)

Marcatori: Pătru (32-pen), Cherchez (66), L. Mihai (88).

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Neniţă (57 Nisipeanu), Voinea (71 B. Vasile), Anton, Stoica – Cherchez, Popa (76 L. Mihai). Antrenor: Nicu Croitoru şi Vasile Bârdeş.

FC Caransebeş: Pascal – Stecitano, Răducu (46 La Vechia), Suciu, Buşu – Lupu, Suru, Telecican, Roşoagă (46 Motsi) – Livan, Pisano (71 Săulescu). Antrenori: Toma Peica şi Giovani Pisano.

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 1500

Au arbitrat: Omar Dumitrică (Craiova) – Doru Zamfir (Slatina), Cătălina Nan (Alexandria). Rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti). Observatori FRF: Lucian Măiereanu (Braşov) şi Dan Ionescu (Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Popa (41)/ Telecican (22, 78), Suru (38), Motsi (64).

Cartonaş roşu: Telecican (78).

Ionuţ Parghel

chindia 3 chindia 4

Adaugă un Comentariu

*