Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a încheiat nedecis amicalul cu SCM Piteşti

FOTBAL: Chindia a încheiat nedecis amicalul cu SCM Piteşti 

Sursa foto: SCM Piteşti

Chindia Târgovişte continuă să rămână neînvinsă în meciurile de verificare. Divizionara B dâmboviţeană s-a aflat foarte aproape de a pierde cu SCM Piteşti, dar roş-albaştrii au rămas invincibili, după ce au restabilit egalitatea (1-1) în ultimele secvenţe ale întâlnirii disputate la Bradu. Golul egalizator al formaţiei antrenate de Nicu Croitoru a fost reuşit de Neniţă, pe pasa lui Ispas.

Într-un joc în care târgoviştenii au fost întinşi la maximum de formaţia lui Nicolae Dică, reuşita lui SCM-ului a fost semnată de Ionuţ Şerban, fost jucător al Chindiei, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Pentru duelul cu piteştenii, Croitoru a trimis în teren un „11” alcătuit din Aioani – Martac, B. Dinu, Vătavu, C. Dinu – Neguţ, Honciu, Voinea, Stoica – L. Mihai, Popa, iar pe parcurs au mai intrat Meilă, Gârlea – Cherchez, Pătru, B. Matei, Ioniţă, Parghel, B. Vasile, Anton şi Grigore.

Miercuri, Chindia va susţine al patrulea amical al iernii în compania lui CS Baloteşti. Înaintea jocului cu SCM Piteşti, componenţii de pe „Eugen Popescu” au mărşăluit cu ACS Berceni (3-1) şi FC Aninoasa (5-0).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*