Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a renunţat la portarul Cristică

FOTBAL: Chindia a renunţat la portarul Cristică 

cristica

Portarul Iosif Cristică nu mai face parte din lotul Chindiei Tâgovişte începând din această săptămână. Gruparea dâmboviţeană a renunţat la serviciile goal-keeperului teleormănean, după ce l-a achiziţionat pe Teodor Meilă, de la Concordia 2 Chiajna. Cristică a stat pe „Eugen Popescu” doar un an, după ce vara trecută a fost transferat de la CS Vişina Nouă.

Noul portar al Chindiei a impresionat staff-ul tehnic de lângă Turn, în meciurile amicale cu Dinamo Bucureşti şi FC Aninoasa. Cel mai probabil, în noul campionat, Meilă va fi rezerva lui Gârlea, iar Aioani, al treilea portar al lotului roş-albastru. Până la debutul în noul sezon, Chindia şi-a propus să-l achiziţioneze şi pe fundaşul Martac, care a evoluat ultima dată la fosta divizionară A, Universitatea Cluj.

În această vară, divizionara B târgovişteană i-a mai transferat pe Neniţă, Cruceru, B. Vasile (toţi Viitorul Constanţa), Ene (FC Voluntari) şi L. Mihai (CSMS Iaşi). În schimb, pe lângă Cristică, echipa lui Nicu Croitoru s-a mai despărţit de Penescu (plecat la FCM Alexandria), Cernea (FC Aninoasa), R. Dobre (Emiratele Arabe Unite) şi de mai mulţi jucători care au evoluat sezonul precedent la echipa de juniori A a Chindiei.

Amical cu CS Baloteşti

Mâine după-amiază (ora 18.00), pe stadionul „Eugen Popescu”, Chindia va întâlni CS Baloteşti, în cel de-al patrulea test de verificare, din perioada de pregătire. În primele trei jocuri amicale, roş-albaştrii au înregistrat două victorii (4-0 şi 5-0 cu FC Aninoasa) şi o înfrângere (1-2 cu Dinamo Bucureşti).

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Chindia a renunţat la portarul Cristică

  1. marius

    cum a impresionat Meilă cu Dinamo? Luînd un gol la colțul scurt?

     

Adaugă un Comentariu

*