Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a rezolvat ecuaţia promovării la Ştefăneşti

FOTBAL: Chindia a rezolvat ecuaţia promovării la Ştefăneşti 

chindia

Chindia Târgovişte şi-a asigurat o nouă victorie în campionat şi are liber la promovare în Liga a 2-a. Echipa dâmboviţeană a reuşit să învingă pe CS Ştefăneşti, cu 4-2, la capătul unui meci spectaculos, cu numeroase răsturnări de scor. După ce roş-albaştrii au deschis scorul prin golgeterul Popa (15), ilfovenii au avut o tresărire de orgoliu şi până la pauză au preluat conducerea pe tabela de marcaj, în urma „dublei” semnate de V. Mihai (17, 29).

La reluare, Chindia a preluat conducerea ostilităţilor din teren, iar meciul a avut o singură direcţie, poarta lui Manciu. Într-un interval de numai două minute, dâmboviţenii au restabilit egalitatea prin acelaşi Popa (49), iar apoi au preluat conducerea prin golul lui Cherchez (51), lăsând adversarul să mediteze la rece de ce a cucerit fără nici o emoţie toate punctele la Câmpulung, cu o etapă în urmă!

În final de joc, liderul seriei a mai lovit o dată Ştefăneştiul prin Voinea (79), care i-a dus pe târgovişteni să-şi asigure una dintre cele mai categorice victorii pe teren străin în acest campionat.

Pentru înfruntarea cu ilfovenii, antrenorul Nicu Croitoru a mizat pe o formulă de joc alcătuită din Gârlea – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu (86 Cernea) – Voinea, Anton – Dobre (88 B. Dinu), Cherchez (82 A. Ilie), Grigore – Popa (90 Penescu).

În urma acestui succes, Chindia şi-a asigurat în cea mai mare parte urcarea în eşalonul secund la finalul sezonului, după ce în ultima parte a campionatului mai are de jucat împotriva unor echipe precum Inter Clinceni (a), Muscelul Câmpulung (d) şi FCM Târgovişte (a). De aseamenea, în ultima etapă a campionatului, târgoviştenii vor beneficia de alte trei puncte acumulate la „masa verde” după retragerea din competiţie a oltenilor de la FC Podari.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*