Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a spulberat FC Braşov! Cristian Cherchez, one man show pe “Eugen Popescu”!

FOTBAL: Chindia a spulberat FC Braşov! Cristian Cherchez, one man show pe “Eugen Popescu”! 

Foto by Cătălin Clopotaru

Chindia Târgoviște a strălucit în etapa a 29-a a Ligii a 2-a. Echipa dâmbovițeană a fost de neoprit în Joia Mare a Paștelui și a zdrobit-o pe FC Brașov, cu un sec 4-0. Lângă Turnul Chindiei, roș-albaștrii au făcut uitat eșecul de la Mioveni și au lovit în plin formația de sub Tâmpa. Revenirea lui Cherchez în primul “11” a resuscitat din temelii angrenajul condus de Nicu Croitoru.

După reușita lui Pătru (26), golgeterul Chindiei s-a transformat într-un adevărat “ucigaș” al brașovenilor. În minutul 36, acesta a majorat scorul pentru dâmbovițeni din penalty, iar în debutul actului l-a dus la unul de neprezentare, sub privirile înmărmurite ale oaspeților. Pe final de joc, Nisipeanu a stabilit scorul final al unei partide în care Chindia a intrat din nou în lupta pentru promovare.

Până la disputarea restului de meciuri din această rundă, Chindia a urcat pe locul 4, cu 47 de puncte acumulate. Etapa viitoare Chindia va sta. Interesant a fost și faptul că debutul meciului a fost întârziat, după ce brașovenii au protestat din cauza faptului că nu și-au mai primit salariile de luni bune.

Chindia Târgoviște – FC Brașov 4-0 (2-0)
Marcatori: Pătru (26), Cherchez (36-pen, 47), Nisipeanu (78).
Chindia: Căbuz – Martac, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Pătru (84 Grigore), Pencea (82 Parghel), L. Mihai, Dumitrașcu – Cherchez (75 Nisipeanu), Neguț. Antrenor: Nicu Croitoru.
Brașov: F.Iacob – Băjan, Poverlovici, Șerban, C. Stan – Enceanu, V. Munteanu, P. Iacob (63 Ichim), Goge (61 Popa) – Moldoveanu (56 Angelescu), Grigorie. Antrenor: Cornel Țălnar.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*