Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia a terminat pe locul 4 CN al juniorilor B

FOTBAL: Chindia a terminat pe locul 4 CN al juniorilor B 

chindia juniori b

Echipa de juniori B a Chindiei Târgovişte a pierdut finala mică a Campionatului Naţional, desfăşurată la Buftea. Formaţia dâmboviţeană a fost învinsă la limită de CS U Craiova (0-1), ratând astfel posibilitatea de a reveni lângă Turnul Chindiei cu medaliile de bronz. În meciul pentru ocuparea ultimului loc al podiumului de premiere, echipa lui Irinel Voicu a cedat în actul secund, când Jurj a marcat singurul gol al întâlnirii.

Pentru înfruntarea cu oltenii, Chindia a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Aioani – Călin, Neaga, Andronache, Năstase – Neguţ, Vârtej, V. Matei (62 Cobori), Creţu (54 Niţă), G. Matei (66 Constantinescu) – Oprescu.

După eşecul cu Craiova, gruparea roş-albastră a încheiat campionatul pe locul 4, una dintre cele mai bune poziţii obţinute în ultimii ani. Cum toate grupele de juniori ale Chindiei au terminat pozitiv sezonul, acestea vor fi premiate de conducătorii clubului, vineri, de la ora 17:00, la stadionul „Eugen Popescu”.

Noua campioană la juniori B a devenit Viitorul Constanţa, după ce s-a impus împotriva Ardealului Cluj (6-0), în finala mare, într-un meci disputat la Centrul Tehnic al FRF de la Mogoşoaia.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*