Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 14, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, amical cu SCM Piteşti, miercuri, la Târgovişte!

FOTBAL: Chindia, amical cu SCM Piteşti, miercuri, la Târgovişte! 

FOTO ARHIVĂ

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Nicu Croitoru, a stabilit lotul pe care îl va folosi în prima parte a sezonului 2017/2018. Ultima noutate este marius Bâtfoi (27 de ani), un jucător cu profil ofensiv care a evoluat ultima dată la CS Baloteşti – scrie Jurnal de Dâmboviţa.

„Tot timpul pornim la drum cu gândul de a ne îndeplini obiectivul. Să sperăm că parcursul echipei va fi mai bun decât în sezonul trecut. De data aceasta avem un lot echilibrat, suntem acoperiţi şi la jucătorii U21, aşa că vom încerca mai mult”, a declarat Nicu Croitoru.

Formaţia de lângă Turn a câştigat sâmbătă primul amical al verii, 2-1 cu Metaloglobus, prin golurile lui Bâtfoi (3) şi Honciu (61). Pentru vizitatori a punctat Bilciurescu (86), spre finalul partidei.

Croitoru a folosit o formulă de start cu Aioani – Acasandrei, Ciubotariu, Ispas, Cornea – Grigore, Pencea, C. Matei, Dumitraşcu – Bâtfoi şi C. Neguţ. Au intrat pe parcurs I. Popescu, Meilă – Vătavu, Honciu, L. Mihai, C. Stoica, Cherchez, Nisipeanu, Neicuţescu, Parghel, A. Neguţ, Adrian Ioniţă şi Şerban.

Chindia va susţine miercuri, 19 iulie, următorul amical, cu SCM Piteşti, pe stadionul „Eugen Popescu”, începând cu ora 18:00, revanşa fiind programată în Trivale, pe 29 iulie. Vineri, 21 iulie, este stabilit un nou test, la Aninoasa, de la 11:00.

Adaugă un Comentariu

*