Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia ar putea rămâne fără Popa şi Cherchez

FOTBAL: Chindia ar putea rămâne fără Popa şi Cherchez 

popa - cherchez

Chindia Târgovişte ar putea să-şi piardă în această vară principalii marcatori. Daniel Popa şi Cristian Cherchez se află foarte aproape de a fi achiziţionaţi de echipe importante. Primul jucător negociază intens transferul la Dinamo Bucureşti, iar al doilea se află în vizorul lui Guingamp, formaţie din prima ligă franceză.

Mâine, „Popică” va cunoaşte în totalitate dacă va fi oprit sau nu de Ioan Andone în lotul dinamovist. După ce a fost dorit şi de FC Botoşani, Popa îşi doreşte enorm să rămână la Dinamo pentru a evolua în Liga I. Atacantul de 22 ani a marcat 16 goluri pentru Chindia, fiind al doilea golgeter de pe „Eugen Popescu”. Acesta a ajuns lângă Turnul Chindiei în urmă cu doi ani, de la FCM Târgovişte, club ce îl deţine în coproprietate cu divizionara B dâmboviţeană.

Cherchez reprezintă un alt jucător care poate pleca de la Chindia în perioada următoare. Guingamp şi-a arătat interesul de a-l achiziţiona pe atacantul de 25 ani, la sfârşitul săptămânii trecute. Gruparea franceză îşi doreşte ca principalul golgeter de la Târgovişte să susţină câteva probe de joc, lucru pe care conducerea clubului dâmboviţean nu-l agreează. Cherchez a marcat în ultimul sezon al Ligii a 2-a 17 goluri pentru Chindia.

Conducătorii de lângă Turnul Chindiei transmit şi ei că ambii jucători sunt doriţi de cluburi puternice din ţară şi străinătate. „Popa negociază cu Dinamo, iar Cherchez se află în vizorul lui Guingamp. Vom vedea în următoarele zile dacă cei doi mai continuă cu noi sau nu. Până acum nu este nimic cert în privinţa lor”, ne-a declarat Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei.

Ionuţ parghel

Adaugă un Comentariu

*