Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia arătă slăbiciuni în lupta pentru promovare

FOTBAL: Chindia arătă slăbiciuni în lupta pentru promovare 

FOTO ARHIVĂ

Chindia Târgovişte pare să ţină tot mai greu pasul cu Gaz Metan Mediaş şi UTA Arad în lupta pentru promovare în Liga I. În etapa a doua a play-off-ului, echipa dâmboviţeană a pierdut la Braşov (2-3), iar ocupantele primelor două locuri din serie şi-au asigurat toată zestrea de puncte. Pentru trupa lui Nicu Croitoru, eşecul de sub „Tâmpa” nu a picat deloc bine după ce, la un moment dat, târgoviştenii au avut victoria în mână, iar apărarea a fost una de cascadorii râsului. Mai mult de atât, după eşecul de la Braşov, Mediaşul s-a distanţat la patru lungimi în clasament, iar UTA la trei.

În condiţiile existente, meciul cu arădenii de pe teren propriu (miercuri, ora 17:00) a devenit capital pentru dâmboviţeni, dacă mai doresc să urce la finalul stagiunii pe prima scenă. Gândindu-ne astfel, am putea spune că aceasta a reprezentat „ruptura” din clasament de care a tot vorbit antrenorul Nicu Croitoru la conferinţa de presă dinaintea jocului cu „stegarii”. Într-o anumită măsură, prin înfrângerea de sub Tâmpa, Chindia a readus-o în hora promovării şi pe FC Braşov. Se pare că roş-albaştrii se simt mai bine cu trei contracandidate în loc de două în această „luptă” de faţadă.

Indigestia lui Honciu nu prea a contat pentru conducătorii echipei

Georgian Honciu a reprezentat marele absent al Chindiei în meciul cu FC Braşov. Mijlocaşul a făcut o indigestie înaintea jocului şi nu a mai putut intra deloc pe teren. Acesta a fost transportat de urgenţă la un spital din Braşov, dar, cum a fost coadă acolo, jucătorul nu a aşteptat să intre pe mâna medicilor şi, alături de preşedintele Marcel Ghergu, a părăsit repede instituţia medicală. Întrebat despre acest caz, Ghergu a transmis că nu poate vorbi despre situaţia apărută cu Honciu.

„Nu am ce să discut în această privinţă. Scrieţi ce a fost pe teren şi nu mai căutaţi scandalul”, a fost reacţia preşedintelui de la Chindia într-un caz destul de delicat.

Cert e faptul că lipsa lui Honciu din primul „11” a fost resimţită din plin de Chindia. Bogdan Vasile, înlocuitorul acestuia, nu s-a ridicat la înălţimea „decarului” roş-albastru, iar acest lucru a costat-o enorm pe Chindia. Absenţa lui Honciu din angrenaj a fost resimţită cel mai mult de linia defensivă, care a greşit la toate cele trei goluri braşovene.

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Chindia arătă slăbiciuni în lupta pentru promovare

  1. xfactor

    Este adevarat ca CHINDIA a pierdut la bv cele 3 puncte de care avea nevoie, dar poate lupta mai departe , inca nu este totul pierdut . Acum are nevoie numai de victorie cu UTA , echipa care isi respecta blazonul si am vazut ca nu face „cadouri”. UTA a mai fost invinsa de CHINDIA si acest lucru este bine cunoscut . Vom vedea care echipa este mai buna. Stiu ca va fi un joc corect !!!!!

     

Adaugă un Comentariu

*