Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, câştigătoare în speţa Adrian Ilie

FOTBAL: Chindia, câştigătoare în speţa Adrian Ilie 

chindia targoviste

Chindia Târgovişte a avut câştig de cauză în litigiul cu Atletic Bradu. Comisia de Competiţii şi Disciplină din cadrul FRF a oferit aviz favorabil divizionarei C dâmboviţene în „speţa Adrian Ilie”, după ce, la finalul meciului dintre cele două echipe, oficialii argeşeni au depus o contestaţie în dreptul jucătorului venit de la Viitorul Axintele. Motivul pentru care a fost contestat tânărul mijlocaş a fost reprezentat de faptul că pe carnetul său de fotbalist nu apărea numele Chindiei, ci al fostei echipe. Imediat după ce cazul a fost judecat, reprezentanţii CCD din cadrul FRF au respins ca nefondată contestaţia Atleticului, în baza articolului 26/2 din ROAF.

În condiţiile existente, rezultatul meciului dintre cele două echipe va rămâne cel înregistrat în teren, adică victorie Chindia, cu scorul de 3-1. Potrivit lui Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, eroarea apărută în legitimaţia lui Adrian Ilie a aparţinut în totalitate Departamentului de Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal.

Roş-albaştrii nu-şi permit paşi greşiţi cu Vişina Nouă

Mâine, de la ora 15:00, Chindia va susţine un nou meci în campionat. Pe teren propriu, echipa lui Nicu Croitoru întâlneşte pe CS Vişina Nouă, în runda a 17-a a Ligii a 3-a. Pentru a rămâne pe primul loc în seria C3, gruparea roş-albastră trebuie să nu facă niciun pas greşit împotriva oltenilor.

Tot mâine, de la aceeaşi oră, Urban Titu va înfrunta în faţa propriilor fani pe CS Afumaţi, într-un joc ce se anunţă unul extrem de dificil. De asemenea, a treia divizionară C dâmboviţeană, FCM Târgovişte se va duela, pe teren străin, cu Sporting Roşiori.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*