Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia caută o nouă victorie în campionat

FOTBAL: Chindia caută o nouă victorie în campionat 

Foto: Liga2.ro

Echipele dâmboviţene îşi propun să acumuleze cât mai multe puncte în etapa a 19-a a Ligii a 3-a. Cum aceasta are loc în Vinerea Mare a Paştelui, de la ora 17:00, reprezentantele judeţului nostru sunt încrezătoare că pot termina cu fruntea sus meciurile pe care le vor susţine. Chindia Târgovişte este decisă să continue seria rezultatelor pozitive şi în partida cu Concordia 2 Chiajna, de pe teren propriu. După ce oficialii clubului târgoviştean au dat noi asigurări că obiectivul echipei va fi promovarea în Liga a 2-a, roş-albaştrii exclud orice pas greşit împotriva ilfovenilor. Pentru a-şi consolida primul loc în seria C3, Chindia va miza numai pe cartea victoriei cu „satelitul” Concordiei. De asemenea, târgoviştenii îşi doresc un succes cu Chiajna 2 şi pentru a răzbuna eşecul suferit în disputa din turul campionatului.

Urban Titu, condamnată să câştige cu Vişina Nouă

O altă divizionară C dâmboviţeană care evoluează în faţa propriilor fani şi vizează victoria, mâine, este şi Urban Titu. Pentru a rămâne în primele şase locuri ale clasamentului, gruparea din sudul judeţului este obligată să cucerească toate punctele la capătul duelului cu CS Vişina Nouă. Mai mult de atât, trupa lui Cristi Bădoiu ţinteşte victoria cu oltenii şi pentru a face uitate eşecurile suferite în ultimele etape.

Meci dificil pentru FCM Târgovişte

FCM Târgovişte este singura echipă din judeţ care va juca în deplasare, în runda dinaintea Paştelui. Gruparea din Şotânga va înfrunta pe CS Ştefăneşti, într-un meci ce se anunţă unul dificil pentru jucătorii lui Puiu Becheanu. Pentru a scăpa de zona crepusculară a clasamentului, jucătorii Municipalului sunt condamnaţi să obţină un rezultat bun la Ştefăneşti, aşa cum au bifat şi în etapa trecută, cu CS Afumaţi.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*