Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, august 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia cu ratările, Vâlcea cu golurile!

FOTBAL: Chindia cu ratările, Vâlcea cu golurile! 

chindia - valcea 8

Chindia Târgovişte a terminat printr-o înfrângere nemeritată ultimul meci susţinut acasă în acest an. Pe un teren greu şi în faţa a peste 1.600 de suporteri, echipa lui Nicu Croitoru s-a recunoscut învinsă de liderul CSM Vâlcea, cu scorul de 0-2. Sub încurajările neîncetate ale galeriei „Commando Dracula” şi ale numeroşilor oameni din tribune, roş-albaştrii au etalat un joc bun, dar ineficient la poarta adversă.

chindia - valcea 1

Chiar dacă şi-au creat numeroase ocazii de gol, târgoviştenii nu au găsit niciodată ţinta căutată şi au lăsat adversarul să lovească buturile lui Meilă la puţinele ocazii de poartă pe care le-a avut. În duelul cu vâlcenii, pe lângă suprafaţa de joc extrem de dificilă, dâmboviţenii au întâmpinat şi un arbitraj ostil, din partea „fluieraşului” Cristian Georgescu, care a avut o anumită atracţie pentru gruparea din „Zăvoi”.

După ce Vâlcea a irosit deschiderea scorului în debutului jocului, în două rânduri, prin Staicu (5) şi O. Vasile (5), Chindia a început uşor-uşor să mute jocul în teren advers şi să-şi creeze numeroase ocazii la buturile lui Dragoş Geantă, principalul erou al formaţiei lui Pelici. La jumătatea reprizei, Popa s-a aflat la un pas de modificarea tabelei, dar de fiecare dată a trimis cu capul peste transversală.

chindia - valcea 2

Pe final de repriză, noroc a avut doar Vâlcea. Imediat, după ce Vătavu (40) şi Stoica (44) s-au aflat foarte aproape de gol, Luduşan a dus CSM-ul în avantaj, marcând în stânga lui Meilă.

Golul târgoviştean a lipsit şi în actul secund

Revenirea de la cabine a făcut din Chindia să fie mult mai activă în ofensivă. În cea mai mare parte a actului secund, dâmboviţenii s-au cantonat în apropiere de poarta adversă, dar neşansa le-a surâs de fiecare dată la execuţiile lui Anton (58), Vătavu (63, 77), Popa (65), Cherchez (75, 86), Neniţă (81) şi L. Mihai (87).

Finalul de joc a fost unul incendiar, care s-a lăsat mai întâi cu eliminarea lui Samson (80), pentru două cartonaşe galbene, dar şi cu un nou gol în poarta lui Meilă, semnat de Neagoe, după ce a scăpat singur cu goal-keeperul de lângă Turnul Chindiei.

chindia - valcea 3

La capătul unui joc în care arbitrul central ar fi trebuit să arate din prima repriză măcar o eliminare în contul oaspeţilor, Chindia şi-a bătut joc de ocaziile avute, iar Vâlcea a exploatat la maximum puţine ocazii de poartă contabilizate.

După eşecul cu CSM, pentru dâmboviţeni a rămas faptul că ultima reprezentaţie de pe teren propriu din 2015 a fost încheiată cu un gust amar, după ce pe parcursul anului s-au înregistrat mai multe performanţe. De asemenea, în urma înfrângerii cu Vâlcea, Chindia a picat pe ultimul loc de play-off, care oferă ceva frisoane dâmboviţenilor în meciul cu FC Braşov, programat etapa viitoare.

Chindia Târgovişte – CSM Râmnicu Vâlcea 0-2 (0-1)

Marcatori: Luduşan (45), Neagoe (89).

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, C. Dinu, Martac (85 B. Matei)– Neniţă, Aug. Voinea (78 L. Mihai), Anton, Stoica (67 Nisipeanu) – Cherchez, Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

CSM: D. Geantă – Samson, Pârvulescu, Cucui, O. Vasile – B. Geantă (69 Dumitraşcu, Neagoe, Stoica, Luduşan – Staicu (79 Al. Voinea), Ştefan (60 Georgescu). Antrenor: Alexandru Pelici.

Stadion: „Eugen Popescu”. Spectatori: 1.600.

Au arbitrat: Cristian Georgescu 4 (Bucureşti) – Adrian Vornicu 5 (Iaşi), Ovidiu Aruşoaie 5 (Piatra Neamţ). Rezervă: Ionuţ Stanciu (Ploieşti).

Observatori FRF: Silviu Ioan (Galaţi) şi Mihai Costache (Bucureşti).

Cartonaşe galbene: Stoica (64), Neniţă (72)/ D. Geantă (20), Pârvulescu (39), Stoica (48), Samson (64, 80), O. Vasile (88).

Cartonaş roşu: Samson (80).

Ionuţ Parghel

chindia - valcea 4 chindia - valcea 5 chindia - valcea 6 chindia - valcea 7

Adaugă un Comentariu

*