Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, decisă să facă o nouă „victimă” bănăţeană

FOTBAL: Chindia, decisă să facă o nouă „victimă” bănăţeană 

chindia targoviste

Chindia Târgovişte este decisă să vină cu maximum de puncte din a patra deplasare a campionatului. Aflată în creştere de formă, divizionara B dâmboviţeană este încrezătoare că poate continua seria de rezultate pozitive pe teren străin şi că dispune de potenţialul necesar pentru a face o nouă „victimă” în actuala stagiune.

Mâine, de la ora 11:00, roş-albaştrii întâlnesc în „Valea Domanului” Metalul Reşiţa, într-un meci în care ţintesc cucerirea tuturor punctelor. Plecaţi în Banat după succesul categoric cu FC Caransebeş (3-0), de miercuri, roş-albaştrii sunt decişi să orbească şi mai mult „lanterna” roşie din seria B2.
„Ne aşteaptă un joc dificil pentru că Reşiţa este o echipă în foame de puncte. Greu pentru noi va fi şi din cauza faptului că vom parcurge 2 000 de kilometri într-o săptămână, după deplasarea de la Baia Mare. Sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat pe măsură. Important este să ne întoarcem cu cele trei la Târgovişte”, a spus Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei, înainte de plecarea târgoviştenilor în Banat.

După scurgerea a şapte etape din campionat, echipa dâmboviţeană ocupă locul 6, cu 11 puncte acumulate. În schimb, Metalul, după disputarea a tot meciuri, se clasează pe ultimul loc şi se caracterizează ca fiind singura divizionară B rămasă fără victorie în actualul sezon al Ligii a 2-a.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*