Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, din victorie în victorie spre Liga a 2-a

FOTBAL: Chindia, din victorie în victorie spre Liga a 2-a 

chindia k

Liga a 2-a începe să se vadă tot mai mult pentru Chindia Târgovişte. Ieri după-amiază, gruparea roş-albaştră a mai făcut un pas spre eşalonul secund, după ce a învins pe Astra 2 Giurgiu, cu scorul de 2-0, în etapa a 20-a a Ligii a 3-a.

În disputa cu ocupanta ultimului loc din seria C3, târgoviştenii au avut parte de o victorie facilă, după ce Pătru a deschis scorul în prima repriză, din penalti, iar Anton l-a majorat în actul secund. La capătul acestui succes, Chindia a demonstrat încă o dată că este echipa momentului în seria C3 şi principala favorită la urcarea în liga secundă.

Tot în această rundă, o altă divizionară C care a intrat în posesia tuturor punctelor a fost Urban Titu, după ce a trecut de SCM Piteşti, cu scorul de 1-0. Pe terenul argeşenilor, echipa lui Cristi Bădoiu a reuşit să dea lovitura prin Neguţ, în finalul primei reprize, când a marcat singurul gol al partidei.

Singura formaţie dâmboviţeană care a terminat în genunchi această etapă a fost FCM Târgovişte. În deplasarea de la Bradu, Municipalul a fost întrecută de echipa din localitate, Atletic (2-0), în urma reuşitelor semnate de Şerban şi A. Tănase. După acest eşec situaţia din clasament a echipei lui Puiu Becheanu s-a complicat foarte mult, iar retrogradarea este din ce în ce mai aproape pentru aceasta.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*