Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, doborâtă la ultima strigare din amicale

FOTBAL: Chindia, doborâtă la ultima strigare din amicale 

chindia targoviste

Chindia Târgovişte nu s-a simţit deloc bine în ultimele teste de verificare din perioada de pregătire. După ce a fost întrecută de Metaloglobus Bucureşti (2-0), echipa pregătită de Nicu Croitoru a cedat şi în faţa lui Juventus Bucureşti, cu scorul de 1-2. În fieful formaţiei din Colentina, târgoviştenii au rezistat o repriză, iar apoi, s-au recunoscut înfrânţi de jucătorii antrenaţi de Marin Barbu.

Chiar dacă a deschis scorul prin Popa, Chindia s-a văzut învinsă de Juventus, în urma golurilor marcate de nou-venitul Minciună (Fortuna Câmpina), din lovituri de la 11 metri. Pentru duelul cu gruparea din Capitală, conducerea tehnică a Chindiei a aruncat în luptă o formulă de echipă alcătuită din Gârlea – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – A. Ilie, Anton, Voinea, Grigore – Cherchez, Popa, iar pe parcursul jocului au mai fost utilizaţi Cristică, Chiş – Penescu, B. Dinu, Nisipeanu, Moruz, Cernea, Dobre, Parghel şi B. Matei.

Partida cu Juventus a reprezentat pentru Chindia ultimul amical al iernii, dintr-o serie de şase teste de verificare, în care s-au înregistrat trei victorii şi tot atâtea eşecuri.

Pe 6 martie, echipa de lângă Turnul Chindiei va înfrunta pe Urban Titu, în prima dispută oficială din acest an.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*