Știri, Muntenia-Sud, România|marți, noiembrie 24, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, duel cu Sepsi în etapa a 33-a a campionatului

FOTBAL: Chindia, duel cu Sepsi în etapa a 33-a a campionatului 

chindia

Chindia Târgoviște are parte de un meci extrem de greu în etapa a 33-a a campionatului. Mâine, de la ora 11:00, pe “Eugen Popescu”, roș-albaștrii vor înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 2 a ligii secunde și una dintre formațiile care și-a propus să promoveze direct în primul eșalon fotbalistic la sfârșitul campionatului.

Târgoviștenii au moralul scăzut pentru disputa cu gruparea din Covasna, după ce runda trecută au fost învinși de CS Afumați (1-2), la capătul unui în care au condus. Mai mult de atât, disputa de la Afumați apare ca fiind suspectă de blat într-un raport de monitorizare al Agenției Federbet. Înaintea partidei de mâine, Chindia se află pe locul 6, cu 50 de puncte, iar Sepsi pe 2, cu 57 de puncte.

Chiar dacă târgoviștenii mai păstrează șanse reduse de promovare în Liga I, aceștia și-au propus să facă un meci bun, pentru a face uitat eșecul de la Afumați și pentru a-și lua revanșa după înfrângerea suferită în tur la Sfântu Gheorghe (1-2). Duelul dintre cele două formații se anunță ca fiind unul interesant și în tribune. Dacă târgoviștenii vor miza masiv pe ajutorul suporterilor, prin prima faptului că jocul va avea loc pe teren propriu, Sepsi va fi și ea încurajată de aproximativ 200 de suporteri, care și-au anunțat prezența că vor ajunge pe arena de lângă Turnul Chindiei.

Pentru înfruntarea cu Sfântu Gheorghe, antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru, nu va putea conta pe serviciile lui Cornel Dinu, jucător accidentat în meciul cu Luceafărul Oradea.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*