Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, eliminare ruşinoasă din Cupă!

FOTBAL: Chindia, eliminare ruşinoasă din Cupă! 

chindia

Chindia Târgovişte a spus adio Cupei României în această după-amiază. Divizionara B dâmboviţeană a părăsit competiţia KO ruşinos, în turul IV, după ce a fost învinsă de o echipă de judeţ, CS Păuleşti, cu scorul de 2-1. În fieful prahovenilor, jucătorii lui Nicu Croitoru s-au comportat lamentabil şi au suferit cea mai mare umilinţă din istoria recentă a clubului.

Într-o dispută în care Chindia pleca din postura de favorită clară, roş-albaştrii au făcut doar act de prezenţă pe teren şi au fost dominaţi de la un capăt de inimoşii elevi ai lui Iulius Mărgărit, care au ajuns la meci, direct de la locurile de muncă!

Chiar dacă Nicu Croitoru nu a apelat la „11”-le standard, pentru Chindia înfrângerea rămâne una fără margini şi de nepermis, dacă ţinem cont că sâmbătă va debuta în noul campionat al Ligii a 2-a.

În condiţiile existente, aşa zisa „încălzire” a târgoviştenilor pentru jocul cu Universitatea Cluj s-a transformat într-un coşmar, care nu va fi uitat prea curând de toţi oficialii clubului şi de toţi membrii staff-ului tehnic. Mai mult de atât, la finalul jocului, galeria „Commando Dracula” a cerut neîntrerupt demisia băncii tehnice. Ca umilinţa să fie una totală pentru Chindia, golul victorios al lui CS Păuleşti a fost marcat tocmai de un… dâmboviţean, Pripu (87), nimeni altul decât un fost component al lui FCM Târgovişte.

Prima reuşită a prahovenilor a aparţinut lui Nae (49), iar pentru dâmboviţeni singurul gol a fost înscris de Anton (54). După eşecul neaşteptat al Chindiei, judeţul Dâmboviţa va mai fi reprezentat în actuala ediţie a Cupei doar de Flacăra Moreni, o echipă unde profesionalismul reprezintă literă de lege.

CS Păuleşti – Chindia Târgovişte 2-1 (0-0)

Marcatori: Nae (49), Pripu (87)/ Anton (54).

Păuleşti: Rădulescu – Ţugui, Neagu, Pripu, Pătraşcu (84 Cocoş) – L. Dumitru, Bărăgan, Butufei (90+3 Arnăutu), Nae (63 Pantelimonescu) – M. Mihai, Ciobanu. Antrenor: Nicu Croitoru

Chindia: Meilă – Martac, Vătavu, B. Matei, B. Dinu – Parghel, Anton, Vasile, Grigore (68 Stoica) – L. Mihai (73 Cherchez), Ene (55 Popa). Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*