Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, fără replică în derbi-ul cu Afumaţi

FOTBAL: Chindia, fără replică în derbi-ul cu Afumaţi 

chindia - afumati 2

Chindia Târgovişte a terminat în genunchi derbi-ul cu CS Afumaţi, din etapa a 15-a a campionatului. Evoluţia modestă arătată de roş-albaştrii împotriva ilfovenilor a dus echipa lui Nicu Croitoru să părăsească învinsă terenul de joc (0-1), dar în acelaşi timp să piardă şi fotoliul de lider al seriei C3. Comportarea jalnică a jucătorilor dâmboviţeni din această după-amiază a demonstrat încă o dată că gruparea târgovişteană nu are momentan faţă de Liga a 2-a. În a doua dispută a returului, Chindia a fost înfrântă încă din primele minute de CS Afumaţi, după ce Funieru a fructificat perfect assist-ul lui Petculescu, venit din flancul drept al terenului.

Roş-albaştrii, ineficienţi la poarta lui Obretin

După primirea golului, replica dâmboviţeanilor a fost una subţire şi neeficientă pe tabela de marcaj. Pentru început Cherchez a încercat să-l bată pe Obretin, printr-un şut la rădacina barei, dar portarul ilfovean a respins fără emoţii în corner (10). Apoi, au urmat un luft al „treişparului” târgoviştean, precum în curtea şcolii, şi o execuţie peste poartă a lui Voinea (42). În repriza a doua, Chindia s-a mişcat mai bine doar la capitolul posesie. Chiar dacă a încercat în alte două rânduri să egaleze adversarul, totul s-a dovedit a fi doar în van. Ajuns în careul mic al Afumaţiului, Vătavu a trecut pe lângă o minge care ar fi putut însemna gol (48), iar „torpila” lui Cherchez a fost reţinută foarte bine de Obretin (51).

În ultimele secvenţe ale meciului, Chindia s-a aflat foarte aproape de a restabili echilibrul pe tabelă, dar nou-intratul B. Matei l-a luat la ţintă pe portarul ilfovean, din şase metri. Pe lângă reuşita din startul jocului, CS Afumaţi ar mai fi putut lovi poarta dâmboviţeană prin Robicek şi Petculescu, dar de fiecare dată Cristică s-a aflat la post. La capătul succesului cu Chindia, principala contracandiată la promovare, ilfovenii au luat o opţiune serioasă de a accede în Liga a 2-a, la finalul sezonului.

chindia - afumati 1

Chindia Târgovişte – CS Afumaţi 0-1 (0-1)

Marcator: Funieru (6).

Chindia: Cristică – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Voinea, Penescu (87 B. Matei) – A. Ilie (57 Dobre), Cherchez, Grigore (68 Cernea) – Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

Afumaţi: Obretin – Ibrian, Cotei, Mogoş, Savin (37 Stanca) – Petculescu (79 Iancu), Robicek, Muscă (46 Vasile), Munteanu – Vlada, Funieru (72 Iancu). Antrenor: Vasile Neagu.

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori: 1000.

Au arbitrat: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea) – Bogdan Dragoş, Mihai Cantemir (ambii din Făgăraş). Observatori FRF: Andrei Gheorghe (Ploieşti) şi Mihai Bacescu (Braşov).

Cartonaşe galbene: Grigore (37), Pătru (52), Ispas (75), Cherchez (85)/ Cotei (19), Robicek (33), Ibrian (41), Muscă (44), Savin (69), Obretin (71), Vlada (84).

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Chindia, fără replică în derbi-ul cu Afumaţi

  1. moshu49

    bine că obiectivul prioritar al mai marilor locali este noul stadion
    a propos: oină mai avem? :(

     

Adaugă un Comentariu

*