Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, fără replică la Suceava! Liderul, învins de Foresta

FOTBAL: Chindia, fără replică la Suceava! Liderul, învins de Foresta 

chindia

Etapa a 6-a a campionatului a fost una de rău augur pentru Chindia Târgoviște. Liderul Ligii a 2-a nu a mai găsit gustul victoriei și s-a înclinat în fața Forestei Suceava cu 1-3. Echipa lui Nicu Croitoru nu a arătat deloc bine în fieful moldovenilor, iar în minutul 26 s-a văzut condusă cu 2-0, la capătul reușitelor semnate de Rusu și M. Matei, unde al doilea jucător a marcat din penalti, după ce Căinari a fost faultat în careu de Honciu.

Împotriva sucevenilor, Chindia a avut parte de o mică revenire în finalul primei reprize, când a redus din handicap prin Honciu, după ce a transformat cu sânge rece o lovitură de pedeapsă. Gruparea dâmbovițeană a mai primit o lovitură din partea moldovenilor și în actul secund, pe final de joc, când Bujor a stabilit scorul final al întâlnirii.

Eșecul de pe stadionul “Areni” a fost primul din această stagiune pentru elevii lui Nicu Croitoru, după ce în primele cinci runde au bifat numai succese pe linie. Chiar dacă nu a luat niciun punct la Suceava, Chindia se menține pe primul loc, cu 15 puncte, la o distanță de doar o lungime de FC Brașov, următoarea clasată.

Etapa viitoare, târgoviștenii joacă pe teren propriu împotriva Daciei Unirea Brăila, o altă reprezentantă puternică a campionatului.

Foresta Suceava – Chindia Târgoviște 3-1 (2-1)

Marcatori: Rusu (4), Matei (26-pen), Bujor (87)/ Honciu (44-pen).

Foresta: Niga – Bălan, Masella, D. Lung, Semeghin – Cerlincă, Stănescu, Avram (68 Dumitriu), Căinari (79 Drugă)– Rusu, Matei (73 Bujor). Antrenor: Cristian Popovici.

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel (80 Nisipeanu), L. Mihai (77 Pencea), Honciu, Stoica – Cherchez (78 Neagoe), Neguț. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*