Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, înfrângere la finalul pregătirilor pentru noul campionat

FOTBAL: Chindia, înfrângere la finalul pregătirilor pentru noul campionat 

chindia

Chindia Târgovişte nu arată deloc bine cu o săptămână înainte de startul campionatului. Echipa lui Nicu Croitoru a încheiat printr-o înfrângere ultimul test de verificare din perioada de pregătire. În disputa cu CS Mioveni, din deplasare, Chindia a cedat cu 1-3, lăsând senzaţia că oboseala a pus stăpânire pe roş-albaştrii.

Honciu a fost singurul marcator dâmboviţean la Mioveni, după ce a redus din handicap în finalul primei reprize. Pentru argeşenii, cele trei reuşite au fost semnate de Vintilă, I. Stoica şi Năstăsie (pen). În disputa cu Mioveni, târgoviştenii au irosit mai multe ocazii de gol, iar Pătru a ratat o lovitură de la 11 metri în actul secund.

Mâine, Chindia îşi va afla programul în noul campionat al Ligii a 2-a, după ce va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv, din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

CS Mioveni – Chindia Târgovişte 3-1 (2-1)

Marcatori: Vintilă (5), I. Stoica (34), Năstăsie (48 – pen)/ Honciu (44).

Mioveni: Croitoru – Tirică, Gugu, I. Stoica, E. Stoica – Rădescu, Boboc, Biceanu, Ayza – Năstăsie, Vintilă. Au mai jucat: Popescu, Vişa, Tomozei, Gălan, Iancu, Staicu, Şchiopu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Chindia: Aioani – Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, L. Mihai, Honciu, Neagoe – Neguţ, Cherchez. Au mai jucat: Meilă – B. Dinu, C. Dinu, Grigore, Pencea, Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*