Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Chindia, înfrângere la limită în amicalul de gală cu Dinamo

FOTBAL: Chindia, înfrângere la limită în amicalul de gală cu Dinamo 

chindia 1

Chindia Târgoviște a pierdut la limită superamicalul cu Dinamo București (1-2), după ce adversarul a întors rezultatul în partea secundă a meciului. Replica bună a dâmbovițenilor arătată în cel de-al doilea test de verificare al verii i-a dus pe bucureșteni să tragă din răsputeri până să intre în posesia victoriei. În fața a aproximativ 3.000 de spectatori, echipa lui Nicu Croitoru a început curajos meciul, iar la pauză a reușit să conducă divizionara A, cu 1-0, grație golului de generic, reușit de Cherchez, la jumătatea reprizei.

Într-o atmosferă superbă, de meci mare, Chindia s-a comportat excelent în primul mitan și a oferit de puține ori șanse bucureștenilor de a se apropia de poarta lui Gârlea. În schimb, în repriza a doua, când Dinamo a apelat la “artileria” grea, iar staff-ul tehnic de lângă Turn a dorit să vadă la lucru și jucătorii care nu au prins primul “11”, divizionara B dâmbovițeană nu a mai reușit să țină pasul cu trupa pregătită de Mircea Rednic. Astfel, Dinamo a restabilit egalitatea prin Fai (68), iar cu un sfert de oră înainte de finalul disputei, Gavrilă a reușit să o aducă pe Dinamo în avantaj, printr-un gol realizat din interiorul careului mic. De asemenea, bucureștenii au avut șansa și celui de-al treilea gol, dar șutul lui Rotariu s-a oprit în bara laterală.

chindia 2

La capătul amicalului de gală cu reprezentanta Ligii I, a rămas faptul că, dacă Chindia va juca în noul sezon cum a făcut-o în prima repriză cu bucureștenii, va avea multe de spus în ediția 2015-2016 a Ligii a 2-a. Împotriva lui Dinamo, Croitoru a văzut la lucru toți componenții lotului, dar și achizițiile făcute în această vară. Mai mult de atât, în repriza secundă i-a trimis în teren pe Meilă (portar – ACS Berceni) și Martac (fundaș – U. Cluj), ultimii jucători sosiți în probe. În schimb, pentru Răzvan Dobre, partida cu Dinamo a fost ultima în tricoul Chindiei, după ce a ales să meargă în Emiratele Arabe Unite pntru a profesa. Astăzi (ora 18.30), pe stadionul din Doicești, Chindia va susține o nouă partidă de verificare, împotriva lui FC Aninoasa.

Chindia Târgoviște – Dinamo București 1-2 (1-0)

Marcatori: Cherchez (22)/ Fai (68), Gavrilă (75).

Chindia: Gârlea – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Dobre, Anton, Voinea, Neniță – Cherchez, Popa. Au mai jucat: Meilă, Cristică, Aioani – Parghel, B. Dinu, Cruceru, A. Ilie, Nisipeanu, Grigore, B. Vasile, Ene, L. Mihai, Martac, M. Dan, Stoica, B. Matei. Antrenor: Nicu Croitoru

Dinamo: I. Popescu – Corbu, Marc, M. Popescu, Filip – P. Petre, Van Haaren, Orlin, Lazăr – Nooher, Moldoveanu. Au mai jucat: Abraham – Nedelcearu, Dima, Fai, C. Matei, Tîrcoveanu, Gavrilă, Himcinschi, Rotariu. Antrenor: Mircea Rednic

Stadion “Eugen Popescu”. Spectatori: 3.000.

Au arbitrat: Ionuț Iugulescu – Petruța Iugulescu, Gabriel Catană.

Ionuț Parghel

chindia 3 chindia 4 chindia 5 chindia 6 chindia 7 chindia 8

Adaugă un Comentariu

*